Απίστευτο: Βγήκε από τη φυλακή μετά από 27 χρόνια και ήταν...

Ένας 55χρονος, σήμερα, άντρας που είχε καταδικαστεί σε ισόβια φυλάκιση για την εν ψυχρώ δολοφονίας γυναίκας, το 1986,βγήκε πρόσφατα από τη φυλακή, ως γυναίκα!

Απίστευτο: Βγήκε από τη φυλακή μετά από 27 χρόνια και ήταν...


Ο Μάθιου Ρίτσαρτσον, κατά τη διάρκεια της ποινή του ακολούθησε μια ειδική θεραπεία με ορμόνες, ώστε να υπερισχύσει μέσα του το γυναικείο φύλλο. Αυτή τη στιγμή, μόλις λίγες μέρες, μετά την αποφυλάκισή του, ο 55χρονος, είναι έτοιμος να υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλλου, η οποία θα του κοστίσει, λίγο-πολύ, 55.000 ευρώ!
Ο Βρετανός 28χρονος, τότε, Ρίτσαρτσον, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μια 65χρονη πόρνη, η οποία μετά τη σεξουαλική τους συνεύρεση, χλεύασε τις... αντρικές του ικανότητες!
Πριν από λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε να κάνει βόλτα, με την εμφάνισή του να μη θυμίζει σε καμιά περίπτωση τα νιάτα του. Σήμερα, έχει μακριά ξανθά μαλλιά, ενώ το ντύσιμό του είναι εξ ολοκλήρου γυναικείο. Επίσης, όπως επισημαίνεται από εκείνους που τον έχουν συναντήσει από κοντά, ασχολείται επιμελώς και με το μακιγιάζ του, ενώ προτιμά να φορά φούξια κραγιόν στα χείλη του, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved