Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 17° 48' 54" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 17° 41' 06" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 28° 01' 34" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 31' 58" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 15° 16' 60" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 06° 59' 21" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 08° 48' 44" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 55' 39" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 45' 27" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 53' 31" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 27° 11' 10" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Το κόλπο για να φτιάξετε τα πιο νόστιμα αβγά-μάτια

Τα τηγανητά αβγά, τα λατρεμένα «αβγά μάτια» της παιδικής μας ηλικίας, θα είναι για πάντα η πιο νόστιμη λύση για ένα γρήγορο γεύμα, όταν πεινάμε πολύ, τα ντουλάπια μας είναι άδεια και θέλουμε να φάμε κάτι ΤΩΡΑ.

Το κόλπο για να φτιάξετε τα πιο νόστιμα αβγά-μάτια

Φυσικά και η γεύση τους είναι ήδη υπέροχη ως έχει, αλλά υπάρχει ένας απλός τρόπος να την κάνετε ακόμα πιο απολαυστική. Όταν τα αβγά σας είναι έτοιμα, πριν τα βγάλετε από το τηγάνι, «σβήστε» τα με μισό ποτηράκι λευκό κρασί ή λίγο ξίδι μπαλσάμικο και αφήστε τα για λίγο ακόμα σε χαμηλή φωτιά, να ρουφήξουν τα υγρά. Έπειτα σερβίρετέ τα σε πιάτο και περιχύστε τα με την υπόλοιπη σος που από το κρασί ή το ξίδι. Η γεύση τους θα σας ξετρελάνει.

queen.gr

Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies