Ο Νικήτας Κακλαμάνης αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο

Ο Νικήτας Κακλαμάνης αποκάλυψε μέσω του facebook ότι είχε καρκίνο!

Ο Νικήτας Κακλαμάνης αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο

Ο βουλευτής της Ν.Δ. και τέως Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης αποκάλυψε το μεσημέρι με ανάρτησή του στην σελίδα του στο facebook ότι είχε καρκίνο πρώτου σταδίο, ο οποίος αντιμετωπίστηκε άμεσα και με επιτυχία.

Ο κ. Ν.Κακλαμάνης θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που μόλις έμαθαν για την περιπέτειά του, στάθηκαν δίπλα του, αλλά και με αυτό τον τρόπο να δώσει απάντηση για την απουσία του από τη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

Στην ανάρτησή του στο Facebook, ο Νικήτας Κακλαμάνης, αναφέρει τα εξής:

«Τις τελευταίες 20 ημέρες αντιμετώπισα ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας, όσο μπορούσα πιο διακριτικά.
Από το πρόβλημα αυτό σήμερα -εξερχόμενος του νοσοκομείου- είμαι πλήρως απαλλαγμένος και ίσως μάλιστα πιο υγιής από πριν.
Θέλω, επ' ευκαιρία της δικής μου περιπέτειας αλλά και της ιατρικής μου ιδιότητας, να τονίσω τα εξής:
- Η έγκαιρη διάγνωση και ιδιαίτερα στον καρκίνο σώζει ζωές (όπως στη δική μου περίπτωση, που ήταν στο στάδιο 1).
- Τόσο για το διαγνωστικό (Ευαγγελισμός) όσο και για το χειρουργικό (Αρεταίειο) κομμάτι της θεραπείας μου εμπιστεύτηκα το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Παρά τις τρομερές ελλείψεις που υπάρχουν -σε ανθρώπινο δυναμικό και όχι μόνο-, το επιστημονικό επίπεδο του Ε.Σ.Υ. είναι εξαιρετικά υψηλό.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους, από τους πολύ παλιούς μέχρι τους νεότερους φίλους μου, που από την ημέρα που έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας μου, με τις ευχές τους στάθηκαν δίπλα μου».

onmed.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved