Η τραγική ιστορία της Ελληνίδας μάνας που αναζητά το παιδί της 44 ολόκληρα χρόνια

Με αφορμή τη μικρή Μαρία, μία γυναίκα από το Ρέθυμνο, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει στο ευρύ κοινό την ιστορία της μήπως καταφέρει και βρει το παιδί της, το οποίο ψάχνει εδώ και 44 χρόνια.

Η τραγική ιστορία της Ελληνίδας μάνας που αναζητά το παιδί της 44 ολόκληρα χρόνια


Ο λόγος για την Ελένη Κωνσταντάκη, η οποία ποτέ δεν πίστεψε ότι το πρώτο της παιδί, η κόρη της πέθανε. Μάλιστα η οικογένεια της γυναίκας ισχυρίζεται ότι έχει στη διάθεσή της και στοιχεία που το αποδεικνύουν.
Οπως γράφει το MadeinCreta το οποίο ήρθε σε επικοινωνία με μέλος της οικογένειας, η μητέρα ονομάζεται Ελένη Κωνσταντάκη το γένος Τρουλλινού, είναι 68 χρονών και κατοικεί σε ένα χωριό του Ρεθύμνου, τον Πλάτανο του Δήμου Αμαρίου και αναζητά την κόρη της Χρυσαυγή του Ανδρέα, που γεννήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας στις 17 Φεβρουαρίου του 1967 στο Νοσοκομείο PENZBERK της Γερμανίας. Η γυναίκα έχασε τα ίχνη του παιδιού στις 06 Μαρτίου του 1969, από το νοσοκομείο Παίδων « ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ» όταν η Χρυσαυγή ήταν 2 ετών και 19 ημερών. Οι γιατροί είπαν ότι το παιδί πέθανε, η οικογένεια όμως δεν το πίστεψε ποτέ.
Τι συνέβη όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ελένης Κωνσταντάκη;

Διαβάστε περισσότερα στο: mothersblog.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved