O δολοφόνος πυροβόλησε 13 φορές σε 8 δευτερόλεπτα!

Συνολικά 13 κάλυκες των 9 χιλιοστών βρέθηκαν στο σημείο της διπλής δολοφονίας.

O δολοφόνος πυροβόλησε 13 φορές σε 8 δευτερόλεπτα!


Αδίστακτος, ψύχραιμος ο εκτελεστής, ηλικίας περίπου 30 ετών, αδύνατος, με ύψος περίπου 1,70, φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο καπέλο τύπου τζόκέϊ, σταμάτησε να πυροβολεί εναντίον των τεσσάρων μελών της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο, μόνον όταν άδειασε το πιστόλι zastava που κρατούσε.
Αυτό είναι το "προφίλ" του εκτελεστή, όπως προκύπτει από τον συνδυασμό βίντεο από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεων από αυτόπτες μάρτυρες. Χαρακτηριστικό της δολοφονικής μανίας και της εκπαίδευσης του εκτελεστή στα όπλα, είναι ότι χθες το βράδυ βρέθηκε στο σημείο και 13ος κάλυκας των 9 χιλιοστών, που δείχνει, ότι πυροβόλησε μέσα σε 8 δευτερόλεπτα, τουλάχιστον 13 φορές !
ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΚΑΙ DNA ΣΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ
Οι αστυνομικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ψάχνουν στη μοτοσικλέτα που βρέθηκε στο ρέμα της Χελιδονούς και όπως διαπιστώθηκε εκλάπη τον Ιούνιο από την Καλλιθέα, αποτυπώματα και DNA των δύο δραστών. Βέβαια και να εντοπιστούν θα πρέπει στη συνέχεια να ταυτοποιηθούν, αλλιώς θα μείνουν "ορφανά" και δεν θα βοηθήσουν άμεσα τις έρευνες της αντιτρομοκρατικής.
ΣΤΟ "ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ" ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ 40 ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
Οι αστυνομικοί εκτός από το οπτικό υλικό από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, έχουν συλλέξει και άλλα τουλάχιστον 30 βίντεο από ιδιωτικές κάμερες στην ευρύτερη περιοχή, στην προσπάθεια τους να βρουν κάποιο στοιχείο για το πώς διέφυγαν από το ρέμα της Χελιδονούς, αλλά και για την ομάδα υποστήριξης, που εκτιμούν, ότι υπήρχε το βράδυ της εν ψυχρώ διπλής δολοφονίας. Στο "μικροσκόπιο" έχουν μπει και 40 καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, σύμφωνα με τις οποίες οι εκτελεστές ήταν Έλληνες, αφού υπάρχει μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο συνεργός είπε στον δολοφόνο : "πάμε να φύγουμε, αργήσαμε". Πρόσωπο "κλειδί" για την υπόθεση αποτελεί ο τέταρτος νεαρός, ο οποίος δέχθηκε τα πυρά του εκτελεστή και τον είδε από κοντινή απόσταση, αλλά δεν τραυματίστηκε, ο οποίος ακόμη δεν έχει καταθέσει αφού έχει υποστεί σοκ.
ΕΛ.ΑΣ.: ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Οι αξιωματικοί εκτιμούν, ότι οι δράστες ετοίμαζαν την επίθεση εδώ και καιρό, άλλωστε η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί τον Ιούνιο, ο στόχος των τρομοκρατών όπως λένε, αρχικά ήταν πολιτικός ή οικονομικός, αλλά άλλαξε μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά. Οι αστυνομικοί, μετά τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο, κάνουν λόγο για αναβίωση της βαριάς τρομοκρατίας, αφού η τελευταία δολοφονία είχε γίνει από τη "Σέχτα επαναστατών" πριν από 3,5 χρόνια, όταν τα μέλη της είχαν σκοτώσει με 16 σφαίρες τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια. Από τότε η συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση είχε "σιγήσει". Οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής εκτός από τη "Σέχτα επαναστατών" ανοίγουν όλους τους φακέλους με τις παλιές τρομοκρατικές οργανώσεις, "Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς" σύμπραξη με FAI, "ομάδα λαϊκών αγωνιστών", ενώ δεν αποκλείουν την ευθύνη της δολοφονικής επίθεσης να την αναλάβει τελικά με προκήρυξη μία πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση με μέλη νέα, αλλά και παλιά, τα οποία αφού τα "στρατολόγησαν", τα εκπαίδευσαν και τους έδωσαν τεχνογνωσία...

newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved