Απίθανη μεταμόρφωση: Για χάρη του Halloween το supermodel έγινε γιαγιά

Τα περισσότερα μοντέλα ξοδεύουν μια περιουσία για να αγοράσουν τα καλλυντικά εκείνα που θα υποσχεθούν ότι θα διατηρήσουν τη νεότητα στο δέρμα τους.

Απίθανη μεταμόρφωση: Για χάρη του Halloween το supermodel έγινε γιαγιά

Όμως για χάρη του Halloween η ενθουσιώδεις Heidi Klum έκανε τη διαφορά και μεταμορφώθηκε σε γιαγιά με την πολύτιμη βοήθεια Οσκαρικών make-up artist.

Το μοντέλο μοιράστηκε με τους θαυμαστές της, την ακριβή διαδικασία της μεταμόρφωση μέσα από το twitter της και όπως ήταν φυσικό έγινε ένα μικρός χαμός. Χαρακτηριστικά έγραψε: "Ορίστε παιδιά, έτσι θα είμαι στο μέλλον".

Για αυτό το τέλειο αποτέλεσμα οι... μάγοι του είδους Bill Corso και Mike Marino πρόσεξαν την κάθε λεπτομέρεια. Κυρτή σπονδυλική στήλη, φλεβίτιδα, απίστευτα ρυτιδιασμένος λαιμός. Για να το πετύχουν αυτό χρειάστηκε να την....χτίσουν από την αρχή, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Ο Corso το 2009 κέρδισε το Emmy για το Grey Gardens ενώ το 2004 απέκτησε το δικό του χρυσό αγαλματίδιο, Oscar, για το Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events. Όσο για τον Marino επιμελήθηκε το make up για μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες όπως το Boardwalk Empire, Black Swan και Men in Black 3.

Για το φετινό Halloween η Heidi ήταν ξεκάθαρη: "Προτιμώ να κάτσω σπίτι μου από το να κάνω μια εμφάνιση που θα περάσει απαρατήρητη. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ιδέες εδώ και καιρό και έχω μια απίθανη ομάδα που μπορεί να κάνει το απίθανο, πιθανό".

Διαφωνείτε; Γιατί πραγματικά πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές και πειστικές εμφανίσεις που έχουμε δει πότε.

queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved