Tσάμπιονς Λιγκ: Έφτασε η ώρα της αλήθειας

Μεγάλες στιγμές θα ζήσει σήμερα το Γκεζελκίρχεν καθώς το καμάρι της πόλης η Σάλκε είναι έτοιμη να υποδεχθεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.
Tσάμπιονς Λιγκ: Έφτασε η ώρα της αλήθειας


Η Σάλκε απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την κάτοχο του τροπαίου Ίντερ ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν δύσκολα το εμπόδιο της Τσέλσι.


Σάλκε:
Η ομάδα έκπληξη της φετινής διοργάνωσης κάνει φανταστική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και κάνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύονταν οι οπαδοί της τόσα χρόνια. Μπορεί στο πρωτάθλημα Γερμανίας να μην βρίσκεται σε καλή βαθμολογική θέση αφού είναι στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα με 40 μόλις βαθμούς αλλά αυτό λίγο απασχολεί τον Ραούλ και τους συμπαίκτες του.

Οι «βασιλικοί «μπλε» έκαναν ότι μπορούσαν στο ξεκίνημα της σεζόν για να τους χαρακτηρίσουν φαβορί για τον υποβιβασμό. Ποιά; Μια ομάδα που έχει στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ, τον καλύτερο τερματοφύλακα της Μπουντεσλίγκα και μέχρι πρότινος τον προπονητή των τίτλων στην Γερμανία, Φέλιξ Μάγκατ. Όλα πήγαιναν στραβά για...

Διαβάστε περισσότερα στο bettv.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved