Αυτή είναι η πιο ανατριχιαστική σοκολάτα του κόσμου! Αντέχεις να τη δεις;

Eίναι το πιο γλυκό έδεσμα του κόσμου και συγκινεί εκατομμύρια θαυμαστές, ενώ το αγοράζουμε και το στέλνουμε ως δώρο σε κάθε σχεδόν εορταστική εκδήλωση, ωστόσο, οι εικονιζόμενες σοκολάτες δείχνουν κάτι παραπάνω από αυτό.

Αυτή είναι η πιο ανατριχιαστική σοκολάτα του κόσμου! Αντέχεις να τη δεις;


Τα μέλη μιας οργάνωσης κατά των πολεμικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ, της Fresh Juice Party αποφάσισαν να στείλουν για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου τις σοκολάτες που απεικονίζουν νεκρούς και παραμορφωμένους στρατιώτες σε πάνω από 5.000 παραλήπτες, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου Ομπάμα, μελών του Κονγκρέσου και στελεχών βιομηχανιών όπλων.Στόχος να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι οι αμερικανικές κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν ανθρώπους σαν «αναλώσιμα εμπορεύματα».
«Μπορεί οι άνθρωποι να αντιληφθούν το μήνυμα πίσω από αυτό το σκληρό αστείο, ωστόσο, το να σκοτώνεις ανθρώπους δεν είναι καθόλου αστείο» αναφέρουν τα μέλη της οργάνωσης σε ανακοίνωσή τους και προσθέτουν «Η κυβέρνησή μας στέλνει στρατιώτες πετώντας τους σε ένα κουτί και επιστρέφει τα κομμάτια».

Η σοκολάτα αποστέλλεται μέσα σε ένα κουτί – φέρετρο και έχει τη μορφή ακρωτηριασμένων στρατιωτών ή άλλων με βγαλμένα μάτια και διαλυμένα πρόσωπα.

Για την ιστορία πρόκειται για μια μπάρα δημητριακών με σοκολατούχο γάλα που έχει τόσο γλυκιά γεύση που δεν μπορεί να την φάει κάποιος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved