Απίστευτο: Δείτε τι θέλει να κάνει τo 70% των ανδρών

Στον γάμο τα ζευγάρια λένε «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» αλλά δεν διευκρινίζουν ποιος από τους δύο προτιμούνε να φύγει πρώτος...

Απίστευτο: Δείτε τι θέλει να κάνει τo 70% των ανδρών

Οι απόψεις αυτών που θα το διαβάσουν σίγουρα ποικίλουν και ο καθένας θα έχει μία διαφορετική απάντηση. Όμως μία δημοσκόπηση του 60 minutes σε συνεργασία με το Vanity Fair έρχεται να μας δώσει την απάντηση και μαντέψτε, σύμφωνα με την έρευνα οι απόψεις μεταξύ αντρών και γυναικών είναι διαφορετικές.

Το 70% των ανδρών είπε πως προτιμά να πεθάνει πριν από τις γυναίκες του. Από την άλλη το 62% των γυναικών είπε πως προτιμά να φύγει πριν από τους συζύγους τους. 8% διαφορά δηλαδή, μηδαμινή δεν την λες αλλά ούτε και αξιοσημείωτη.
Στην ερώτηση: «Για ποιον θα δίνατε τη ζωή σας;», το 55% των συμμετεχόντων υποστήριξαν πως θα έδιναν τη ζωή τους προκειμένου να ζήσει το παιδί τους, το 12% απάντησε πως θα έδινε τη ζωή του για το ταίρι του, το 10% για τους γονείς του, για την θρησκεία άλλο ένα 10% και το 5% για την πατρίδα του.
Επίσης στη δημοσκόπηση μελετήθηκαν θέματα σχετικά με τον θάνατο. Στην ερώτηση: «Ποιο διάσημο πρόσωπο θα διαλέγατε να γυρίσει και πάλι στη ζωή;» το 35% απάντησε την πριγκίπισσα Νταϊάνα (η έρευνα έγινε στην Βρετανία) , το 14% απάντησε τον Στίβ Τζόμπς και το 11% τον Μάικλ Τζάκσον.
Όσον αφορά το τι θα επιλέγανε οι συμμετέχοντες να τους συμβεί μετά το θάνατο, το 24% δήλωσε ότι θα επιθυμούσαν να τοποθετηθεί το σώμα τους σε ένα μηχάνημα με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να τους επαναφέρει στη ζωή για μία ημέρα.
Τέλος, σε ερώτηση: «Ποιος χαρακτήρας ταινίας θα επιλέγατε να μην πεθάνει;» το 32% απάντησε ο Jack Dawson. Για όσους δεν θυμάστε είναι ο ρόλος που υποδύθηκε ο Leonardo Di Caprio στον Τιτανικό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved