Η Δούκισσα Νομικού μιλά για το Master Chef 2 και την παραδοσιακή γυναίκα που κρύβει μέσα της

Η Δούκισσα Νομικού αυτή την περίοδο γεμίζει τις μπαταρίες της μετά το τέλος του Just the two of us. Στην πρώτη της συνέντευξη ως ελεύθερη επαγγελματίας και χωρίς να έχει υπογράψει ακόμη στο Mega μιλάει στο Queen.gr και απαντάει για την προσωπική της ζωή αλλά και το αν θα παρουσιάσει το Master Chef.
Η Δούκισσα Νομικού μιλά για το Master Chef 2 και την παραδοσιακή γυναίκα που κρύβει μέσα της

Ανήκει στην νέα γενιά των παρουσιαστριών και οι χαμηλοί τόνοι που κρατάει έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από τους τηλεκριτικούς. Είναι πανέμορφη και μετά τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 όπου και την μάθαμε έκανε δειλά βήματα στην τηλεόραση όπου και πέτυχε. Το "Life Style", ο "Όμορφος Κόσμος" και το παιχνίδι τραγουδιού "Just the two of us" είναι οι σταθμοί στην καριέρα της. Στα προσωπικά μας απασχόλησε με μια φημολογούμενη σχέση με τον Βασίλη Μιχαήλ και τώρα με τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη όπου και δίνει απάντηση που πολλά μπορεί να ερμηνεύσει ο αναγνώστης. Όσο αφορά το επόμενο βήμα της τηλεοπτικά; Το καζάνι βράζει και η ίδια ίσως σύμφωνα με πληροφορίες κρατάει την κουτάλα για να ανακατέψει. Μετά την Ευγενία Μανωλίδου, μήπως ήρθε η δική της σειρά για το Master Chef;

Πόσο βασίλισσα νιώθεις στην ζωή σου;
Όλες κρύβουμε μια μικρή βασίλισσα μέσα μας... Εγώ πάλι κρύβω μια μικρή Δούκισσα! (γέλια) Μα τι ωραίο παραμυθένιο συναίσθημα, που μπορεί να το ξυπνήσει ένας άντρας με την συμπεριφορά του και την αγάπη του.. Είμαι τυχερή, έχουν υπάρξει στιγμές που έχω εισπράξει τόση αγάπη ώστε να νιώσω πραγματική βασίλισσα.

Ασχολείσαι με τις τάσεις της μόδας και τι σου αρέσει να φοράς τώρα που καλοκαιριάζει;
Ασχολούμαι όσο πρέπει. Μου αρέσει να την...

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved