ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ VIDEO: Πάρκο άγριας ζωής βάζει τους… τουρίστες σε κλουβί!

Σε απόσταση αναπνοής από τα ελεύθερα λιοντάρια...

ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ VIDEO: Πάρκο άγριας ζωής βάζει τους… τουρίστες σε κλουβί!

Πιο κοντά σε κοπάδι με πεινασμένα λιοντάρια από οποιονδήποτε άλλο βρίσκονται οι επισκέπτες στο Orana Wildlife Park της Νέας Ζηλανδίας. Το κινητό κλουβί, στο οποίο κλείνονται οι τουρίστες, τους επιτρέπει να βρεθούν σε απόσταση αναπνοής από το βασιλιά του ζωικού βασιλείου και μάλιστα την ώρα του φαγητού.

Είκοσι άτομα τη φορά πληρώνουν περίπου 17 ευρώ για να κλειστούν στο κλουβί, μαζί με τους υπεύθυνους του πάρκου, και να παρακολουθήσουν από πάρα πολύ κοντά το γεύμα των λεόντων.

Οι υπάλληλοι του πάρκου ταΐζουν τα λιοντάρια μέσα από το κλουβί ενώ οι επισκέπτες ζουν την εμπειρία από πολύ κοντά κατά κάποιο τρόπο στο φυσικό περιβάλλον των αιλουροειδών.

«Είναι μία μοναδική εμπειρία. Παρότι οι άνθρωποι μπορούν να δουν λιοντάρια σε πολλά μέρη, εδώ μπορούν να δουν από την πιο μικρή απόσταση ασφαλείας αυτά τα καταπληκτικά ζώα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του πάρκου Nathan Hawke.

«Υπήρξαν επισκέπτες που ήρθαν εδώ μόνο γι' αυτό. Είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος να δει κανείς τα λιοντάρια και ταυτόχρονα μας δίνει την ευκαιρία να συζητήσουμε τρόπους οι επισκέπτες να βοηθήσουν το είδος», πρόσθεσε.

Το Orana Wildlife Park είναι το μόνο ανοιχτό πάρκο της Νέας Ζηλανδίας και περιλαμβάνει πάνω από 400 ζώα από 70 διαφορετικά είδη.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved