Συγκεντρώνουν υπογραφές κατά του Ben Affleck ως νέο Batman!

Αντίθετοι με την επιλογή της Warner Bros οι θαυμαστές του υπερήρωα Batman να ενσαρκώσει ο Ben Affleck τον άνθρωπο – νυχτερίδα. Μέσω της ιστοσελίδας change.org, συγκεντρώνουν υπογραφές, ώστε να αναγκάσουν την εταιρεία παραγωγής να σκεφτεί ξανά την επιλογή της.

Συγκεντρώνουν υπογραφές κατά του Ben Affleck ως νέο Batman!

Μάλιστα, στην αίτηση, διακρίνεται ένα μεγάλο ΟΧΙ πάνω στη φωτογραφία του Βen Affleck και από κάτω αναφέρονται οι λόγοι που ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κρίνεται ακατάλληλος για να φορέσει τη στολή του Batman. Ήδη 50.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει -μέχρι στιγμής- συμφωνώντας ότι ο Affleck όχι μόνο δεν διαθέτει το απαιτούμενο ταλέντο για να αποδώσει πειστικά τον Batman αλλά δεν είναι και αρκετά... τρομακτικός!

Η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε τον προηγούμενο μήνα ότι στο σίκουελ του «Man of Steel» ο Clark Kent -ο Henry Cavill θα υποδυθεί για δεύτερη φορά τον Superman- θα έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον Bruce Wayne, τον οποίο δεν θα υποδυθεί αυτή τη φορά ο Christian Bale. Παρόλο που ο τίτλος της ταινίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, έγινε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2015.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved