ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το FACEBOOK τον έκανε να χάσει....55κιλά!!! (PHOTO)

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του νεαρού στη φωτογραφία και δείτε πώς είναι σήμερα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το FACEBOOK τον έκανε να χάσει....55κιλά!!! (PHOTO)

Ο 28χρονος σήμερα Μπράντον Κοβάσιτς έχει πολλούς λόγους να χαμογελά, καθώς άφησε πίσω τον παλιό του εαυτό και ζει πλέον μια ευτυχισμένη και κυρίως υγιή ζωή.

Ως κλασικός υπέρβαρος, ο ίδιος εξηγεί πως ποτέ του δεν είχε καλή σχέση με την υγιεινή διατροφή, ενώ η λέξη γυμναστική ήταν σε εκείνον άγνωστη. Με ύψος 1,80, κάποτε ήταν 132 κιλά. Σήμερα είναι 77 κιλά και αισθάνεται τόσο όμορφα όσο ποτέ άλλοτε.

Πώς, όμως, τα κατάφερε;«Ειλικρινά, αυτή η ιδέα μου ήρθε ξαφνικά μία συνηθισμένη για εμένα ημέρα, όταν είδα κάποιες φωτογραφίες μου, που είχαν ανεβάσει φίλοι μου στο Facebook. Έδειχνα απαίσιος! Ήξερα ότι είχε έρθει η ώρα να αλλάξω τον τρόπο που συνήθιζα να κάνω κάποια πράγματα και αποφάσισα να υιοθετήσω νέα στάση ζωής.

Το να δω αυτές τις φωτογραφίες μού ήταν κάτι παραπάνω από αρκετό, για να σηκωθώ επιτέλους από τον καναπέ», σημειώνει ο Κοβάσιτς.Νιώθω καλύτερα στην ζωή μου ημέρα με την ημέρα. Επίσης, έχω βρεθεί σε μια πραγματικά καλή ισορροπία εργασίας και ζωής που μου επιτρέπει να αθλούμαι το βράδυ και νωρίς το πρωί.

Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι το τρέξιμο θα ήταν διασκεδαστικό, αλλά τώρα σπανίως απορρίπτω την ευκαιρία να προπονηθώ. Σε όλη αυτή τη μεταβατική περίοδο είχα τους φίλους και την οικογένειά μου δίπλα μου, που ήταν κάτι παραπάνω από υποστηρικτικοί», καταλήγει ο Μπράντον Κοβάσιτς, αφήνοντας με αυτή την εξομολόγησή του αρκετή τροφή για σκέψη σε όσους θέλουν και πιστεύουν ότι δε μπορούν.

55ec7ed4c90663ad1b82e691a64e26a7 XL
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved