Μαζί στο δρόμο για τη Βαρκελώνη

Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να βρουν αποκλειστικές φωτογραφίες
Παπασταύρου Λίντα
Μαζί στο δρόμο για τη Βαρκελώνη

Το Final Four της Βαρκελώνης γίνεται η αφορμή για την έναρξη του Paobcblog.gr με κεντρικό σύνθημα «Μαζί στο δρόμο για τη Βαρκελώνη». Η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός θέλοντας να μεταφέρει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το κλίμα που θα επικρατήσει στην Βαρκελώνη, δίνει νέους τόπους συνάντησης στο διαδίκτυο, στους φίλους της ομάδας. Εκτός από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.paobc.gr οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να ενημερώνονται από το www.paobcblog.gr αλλά και μέσα από το Facebook, το twitter και το YouTube.

Το Paobcblog.gr θα παρέχει νέα με αμεσότητα για την ομάδα και τις κινήσεις της, δείχνοντας σεβασμό και στο παρελθόν, μεταφέροντας μνήμες από τις λαμπρές σελίδες ιστορίας που έχει γράψει.

Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να βρουν αποκλειστικές φωτογραφίες, video και ειδήσεις πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Ισπανία, αλλά και από τη Βαρκελώνη, μεταφέροντας το κλίμα που θα επικρατεί. Ζήστε μαζί με τους παίκτες λεπτό προς λεπτό αυτές τις μοναδικές στιγμές, σχολιάστε και εμψυχώστε τον Παναθηναϊκό μας.

Η ομάδα γράφει με χρυσά γράμματα ιστορία για αυτό ακολούθησέ την παντού: στο www.facebook.com/paobcgrwww.twitter.com/paobcgrwww.youtube.com/paobcgr .

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Μπείτε στην επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού στο www.facebook.com/paobcgr , δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και διεκδικήστε ένα διπλό εισιτήριο για το Final Four της Βαρκελώνης!

Και η ιστορία συνεχίζεται...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved