Βροχές, καταιγίδες και μποφόρ τη Μεγάλη Βδομάδα

Το χειμωνιάτικο σκηνικό θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες με βροχές, καταιγίδες και βόρειους ανέμους να συνοδεύουν το «πένθιμο» κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας.
Βροχές, καταιγίδες και μποφόρ τη Μεγάλη Βδομάδα

Την Μ. Τρίτη θα σημειωθούν πυκνές νεφώσεις στην ανατ. Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Χαλκιδική, τη δυτική Μακεδονία ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν και τοπικές βροχές. Πιο έντονες θα είναι οι βροχές στη νότια Χαλκιδική, την Εύβοια, τις Σποράδες και το Πήλιο. Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός με αρκετό ήλιο στις δυτικότερες περιοχές της χώρας. Βαρύς και άστατος θα είναι ο καιρός στο Αιγαίο, τις Κυκλάδες και το αν. Αιγαίο, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αν και θα σημειωθεί αρκετή ηλιοφάνεια περιμένουμε τοπικές βροχές και καταιγίδες ειδικότερα από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ σε όλα τα πελάγη. Η θερμοκρασία σε σχετική άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια θα φθάσει στη βόρεια Ελλάδα τους 17 με 18 και στα δυτικά παραθαλάσσια τους 19-20 βαθμούς Κελσίου. Στην ανατολική Στερεά, το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο όμως ο υδράργυρος δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ τους 17 θα φθάσει ο υδράργυρος στο νοτιότερο Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Την Μ. Τετάρτη νεφώσεις με βροχές θα εκδηλωθούν στη ανατολική Στερεά Ελλάδα, την ανατολική Αττική και την Εύβοια. Επίσης, συννεφιές περιμένουμε στο μεγαλύτερο μέρος του κεντρικού – ανατολικού Αιγαίου, τη Μακεδονία και τη Θράκη με τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες και...

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved