Στάσεις ύπνου: Τι σημαίνουν για εσάς και τη σχέση σας;

Διαβάστε παρακάτω τις στάσεις σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου και ανακαλύψτε τον χαρακτήρα σας τον χαρακτήρα του έτερον σας ήμισυ αλλά και την «ταυτότητα» της σχέσης σας.

Στάσεις ύπνου: Τι σημαίνουν για εσάς και τη σχέση σας;

Ποιά είναι η ερμηνεία λοιπόν για τις στάσεις ύπνου;

1. «Στήλη άλατος»: Όταν κοιμόμαστε πλάγια με τα πόδια τεντωμένα και τα χέρια κάτω.

Τι σημαίνει: Το άτομο είναι ευχάριστο με έμφαση στις δημόσιες σχέσεις. Κοινωνικός αλλά και χαρακτήρας που δε δημιουργεί προβλήματα.

2. «Εμβρυϊκή στάση»:

Τι σημαίνει: Το άτομο έχει ευαίσθητο χαρακτήρα, δεν παίρνει πολλές πρωτοβουλίες και είναι συνήθως ντροπαλό.

3. «Ελεύθερη πτώση»: Όταν το άτομο κοιμάται μπρούμυτα με τα χέρια πάνω από το κεφάλι.

Τι σημαίνει: Κατά πάσα πιθανότητα το άτομο αυτό έχει έφεση στη δημιουργία φιλικών και επαγγελματικών σχέσεων αλλά διακατέχεται από έπαρση.

4. «Αυστηρή στάση»: Άτομο που κοιμάται ανάσκελα με τα χέρια του τεντωμένα.

Τι σημαίνει: Η στάση αυτή δείχνει χαρακτήρα πράο που δε δημιουργεί εντάσεις αλλά και άτομο που γενικά δε ξεφεύγει. Έχει έντονη αυτοκυριαρχία και γενικά είναι συγκρατημένος.

5. Η στάση αστέρι: Το άτομο που κοιμάται ανάσκελα με τα πόδια και τα χέρια απλωμένα.

Τι σημαίνει: Άνθρωπος που δεν του αρέσει να μπαίνει σε καλούπια. Ένας χαρακτήρας αυθεντικός και αυθόρμητος.

Τι σημαίνει η στάση που επιλέγουν τα ζευγάρια στον ύπνο τους:

· Όταν το ζευγάρι κοιμάται πλάτη με πλάτη και τα σώματα τους ακουμπούν το ένα το άλλο: Το ζευγάρι νοιάζεται περισσότερο για το σεξ και η σχέση δεν είναι αυτό που λέμε «βαθιάς» αγάπης.

· Όταν το ζευγάρι κοιμάται πλάτη με πλάτη αλλά δεν υπάρχει επαφή με τα σώματα τους: Μάλλον η σχέση περνάει κρίση ή μπορεί το ζευγάρι να τσακώθηκε λίγο πριν τον ύπνο.

· Όταν η γυναίκα κοιμάται σε εμβρυϊκή στάση και ο σύντροφος της την έχει αγκαλιά: Σημάδι καλής σχέσης, με τον άντρα να σέβεται και να θέλει να προστατεύσει τη σύντροφο του.

· Όταν το ζευγάρι κοιμάται «βλέποντας» το πρόσωπο του έτερον του ήμισυ: Κατά πάσα πιθανότητα η σχέση βρίσκεται στα πρώτα της βήματα και τα αισθήματα ανάμεσα στο ζευγάρι είναι έντονα αλλά και αμοιβαία.

· Όταν η γυναίκα έχει γυρισμένη την πλάτη και κοιμάται σε εμβρυϊκή στάση και ο σύντροφός κοιμάται ανάσκελα: Πρόκειται για ένα δεσμό που δεν υπάρχει καταπίεση και τα 2 μέλη του έχουν διασαφηνίσει ότι θέλουν να είναι ανεξάρτητοι.

· Όταν η γυναίκα ακουμπά στο στήθος του άντρα. Ο άντρας κοιμάται ανάσκελα και έχει αγκαλιά τη σύντροφο του: Είναι μια σχέση τρυφερή που η γυναίκα δείχνει ότι θέλει την στήριξη και προστασία του άντρα της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved