Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 00° 36' 04" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 23° 00' 51" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 20° 38' 41" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 38' 10" ΣΚΟΡΠΙΟΣ R
ΑΡΗΣ - 16° 47' 51" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 26° 40' 33" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 04° 19' 42" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 00° 33' 15" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 58' 25" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 18° 53' 16" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 01° 29' 35" ΛΕΩΝ R

Το μυστικό για να διαλέγετε πάντα το τέλειο καρπούζι

Ο βασιλιάς των καλοκαιρινών φρούτων είναι αδιαμφισβήτητα το καρπούζι...

Το μυστικό για να διαλέγετε πάντα το τέλειο καρπούζι

Το πρόβλημα είναι πως ξεχωρίζουμε το γινωμένο από το άγουρο; Πως δεν θα μας βγαίνει " μάπα " το καρπούζι; Δύο πραγματα μπορούν να συμβούν. Το πρώτο είναι να μας το " σφάξει " ο μανάβης και να το ελέγχξουμε. Το δεύτερο είναι αποκτήσουμε γνώσεις.Διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να προσέχετε:

1. Η αποχρωματισμένη περιοχή, στο σημείο που το καρπούζι ακουμπά στο έδαφος, θα πρέπει να έχει κιτρινίσει.
2. Όταν ξύνετε το φλοιό με το νύχι σας θα πρέπει να αποκολλάται εύκολα.
3. Θα πρέπει να είναι βαρύ σε σχέση με το μέγεθός του.
4. Όταν το χτυπάτε στο κέντρο του θα πρέπει να κάνει έναν βαθύ και υπόκωφο ήχο.
5. Θα πρέπει ο φλοιός να έχει χάσει τη γυαλάδα του.
6. Θα πρέπει να έχει μειωθεί το χρωματικό κοντράστ ανάμεσα στις ανοιχτόχρωμες ρίγες και το βαθύ πράσινο του φλοιού.

Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies