W.I.N. Hellas Celebrity Cooking Video by MAD tv

Με πολύ μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε για την Win Hellas το Celebrity Cooking, στο εστιατόριο Barque

W.I.N. Hellas Celebrity Cooking Video by MAD tv

Με πολύ μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε για την Win Hellas το Celebrity Cooking, στο εστιατόριο Barque τον Ιούνιο που μας πέρασε με την υποστήριξη πολλών επωνύμων της Έλλη Κοκκίνου, του Παύλου Σταματόπουλο, της Έλενας Παπαβασιλείου, του Μύρωνα Στρατή, του Γιώργο Λιανού, της Μαίρης Συνατσάκη που είχε διπλό ρόλο μιας και πήρε το μικρόφωνο και ανέλαβε να ρωτήσει όλους τα πάντα μπροστά στην κάμερα του MAD, της Νικολέττας Ράλλη, της Χριστίνας Αλούπη, του Τάκη Ζαχαράτου, του Νίκου Βουρλιώτη, της Μαριλίτα Χατζηβασιλείου, της Μαρίας Κορινθίου, της Δέσποινας Καμπούρη του Δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη, της Donna Chalas καθώς και των αθλητών Σωτήρη Νίνη, Ramel Curry & James Gist. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Αννίτα Ναθαναήλ που στηρίζει πάντα τον σκοπό της W.I.N. HELLAS.

Η πρόεδρος της W.I.N. Hellas είναι η Μάντα Παπαδάκου που έχει κάνει πάρα πολλά για να βοηθήσει της γυναίκες θύματα της ενδοοικογενειακής βίας καθώς και η project manager της βραδιάς η Σαμάνθα Αποστολοπούλου η οποία ανέφερε :

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους χορηγούς της βραδιάς αυτής που ήταν οι : AMSTEL, BARILLA, FOXLIFE, COSMETIC DERMAMEDICINE,TSANOS BAKERY, καθώς και την οινοποιία TSANTALI με τον οίνο ΚΑΝΕΝΑΣ, που με την ευγενική τους χορηγία μπορέσαμε και πραγματοποιήσαμε την εκδήλωση αυτή.

Οι εταιρείες Donna's, +39, Argo Market, Αίνος, Ανανίας Ελαιόλαδο και Παπασπύρου ευγενικά διάθεσαν τα προΐόντα τους και τα ΙΕΚ Ξυνή σχεδίασαν όλα τα υλικά επικοινωνίας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους χορηγούς επικοινωνίας , το MAD, την DPG MEDIA και το gourmelita.blogspot.gr που στις προσεχείς ημέρες θα ανεβάσει όλες τις συνταγές.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν αλλά και τους ιδιοκτήτες του Barque τον Δημήτρη Πασαλιάδη και τον Παναγιώτη Καλλίγερο αλλά και την Ειρήνη Κατραβά για την πολύτιμη στήριξη της".

Πηγή: Queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved