Δείτε τι έπαθε επειδή φορούσε γυαλιά ηλίου - μαϊμού!

Μια νεαρή μαθήτρια από την Αγγλία υπέστη μια τρομακτική αλλεργική αντίδραση στο πρόσωπο της, λόγω ενός φθηνού ζευγαριού γυαλιών που αγόρασε στις διακοπές της στην Ισπανία.

Δείτε τι έπαθε επειδή φορούσε γυαλιά ηλίου - μαϊμού!


Το κεφάλι, τα μάτια και η μύτη της Laura Musson διογκώθηκαν και παραμορφώθηκε τόσο που ακόμα και οι γονείς της δεν την αναγνώριζαν. Ένας φίλος της, ο οποίος φόρεσε επίσης το ίδιο ζευγάρι, υπέστη εξίσου σοβαρή αλλεργική αντίδραση και οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ευθυνόταν το πλαστικό υλικό.
Η μαθήτρια δέχτηκε επείγουσα ιατρική βοήθεια στην Ισπανία, αλλά η κατάσταση της ήταν τόσο σοβαρή που η οικογένεια αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αγγλία. Τώρα, η Laura θέλει να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους παραθεριστές σχετικά με τους κινδύνους των φθηνών γυαλιών.
«Ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόμαστε μια χώρα του εξωτερικού και οι διακοπές μας καταστράφηκαν λόγω ενός ζευγαριού γυαλιών, αξίας μιας λίρας. Ήταν τρομακτικό. Πραγματικά πίστευα ότι θα πεθάνω. Ένοιωθα άρρωστη, ζαλιζόμουν και έμοιαζα σαν να είχα ξυλοκοπηθεί», δήλωσε η μαθήτρια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved