Πέμπτη 13 Μαίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 37' 11" ΤΑΥΡΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 07° 26' 18" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 13° 54' 54" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 00' 40" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΡΗΣ - 11° 58' 01" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 29° 54' 44" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 13° 25' 54" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 11° 23' 19" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 41' 40" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 45' 09" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 10° 42' 32" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Σερβίρουν σφηνάκια από... σπέρμα ελαφιού!!!

Μια παμπ της Νέας Ζηλανδίας προσφέρει σφηνάκια με σπέρμα ελαφιού αναμεμειγμένο με λικέρ από ακτινίδιο και γιαούρτι προκειμένου να συμμετάσχει σε διαγωνισμό.

Σερβίρουν σφηνάκια από... σπέρμα ελαφιού!!!

Η Σάρα Γουντ, διευθύντρια του "Green Man" στο κέντρο του Ουέλινγκτον, δήλωσε ότι δοκίμασε το ποτό από περιέργεια αφού προκλήθηκε σάλος. Όπως δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ορισμένοι πελάτες δοκίμασαν ήδη το ποτό, αλλά απόψε αναμένει ότι θα το δοκιμάσουν περισσότεροι καθότι η Παρασκευή συγκεντρώνει πολλούς πελάτες.

Για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό το 2011, το Green Man πρόσφερε στους πελάτες του σφηνάκια με σπέpμα αλόγου και μήλο, τα οποία ωστόσο...εξαντλήθηκαν προτού ξεκινήσει η διοργάνωση.

Η Γουντ είπε ότι αναμένει πως η φετινή πρωτοτυπία θα είναι πολύ δημοφιλής στους άνδρες που κάνουν μπάτσελορ πάρτι.
Το σπέpμα του ελαφιού φυλάσσεται σε υγρό άζωτο, σε θερμοκρασία μείον 196 βαθμούς Κελσίου.
Το σπέρμα λαμβάνεται από τον Χάνιμπαλ, ένα επτάχρονο αρσενικό ελάφι, είπε η Γουντ.

Ο εκπρόσωπος του εθνικού διαγωνισμού Monteith's Wild Food Challenge για εστιατόρια, ο Σάιμον Σμιθ, είπε ότι φέτος υπήρξαν αρκετές περίεργες συμμετοχές με κάποια εστιατόρια να χρησιμοποιούν υλικά όπως γύρη ή κρέας στρουθοκαμήλου.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved