4 λάθη ομορφιάς που κάνουμε στην παραλία!

Υπάρχουν κάποια βασικά λάθη που κάνουμε στην παραλία και χαλάνε την εικόνα μας!

4 λάθη ομορφιάς που κάνουμε στην παραλία!

Παρ' όλα αυτά, για όλα υπάρχουν λύσεις! Για να απολαύσεις λοιπόν τις διακοπές σου στο maximum, δες αυτά τα λάθη ομορφιάς αλλά και τρόπους για να τα αποφύγεις!

1. Υπερβολικό μακιγιάζ

Εννοείται πως θέλουμε να είσαι όμορφη και λαμπερή και στην παραλία.. αλλά καλλυντικά τύπου eye liner και ρουζ απαγορεύονται! Το θέμα είναι να δείχνεις φυσική και καθόλου επιτηδευμένη.

2. Ταλαιπωρημένα μαλλιά

Μην παραμελείς τα μαλλιά σου τα οποία βρίσκονται και αυτά εκτεθειμένα συνέχεια στον ήλιο και κουράζονται από το αλάτι της θάλασσας ή από την άμμο στην παραλία. Ένα sprey μαλλιών με αντηλιακή προστασία, καθώς και μια καθημερινή περιποίηση με κρέμα θα τα κάνει να λάμπουν.

3. Σκασμένα πέλματα

Το καλοκαίρι κρύβεις στις ντουλάπες μποτίνια για να βγάλεις έξω τα δαχτυλάκια σου. Σαγιονάρες, σανδάλια και πέδιλα ξηραίνουν το δέρμα με αποτέλεσμα οι φτέρνες να καταλήγουν ένα ιδιαίτερα αντιαισθητικό σημείο. Φρόντισέ τα καθημερινά με μια ελαφρόπετρα και βέβαια μια καλή ενυδατική.

4. Αντηλιακό όλες τις ώρες

Για να αποφύγεις τα ενοχλητικά σημάδια και τις κοκκινίλες από τον ήλιο, μην παραλείπεις να βάζεις αντηλιακό (με δείκτη προστασίας αναλόγως του τύπου της επιδερμίδας σου) τουλάχιστον 30 λεπτά πριν βγεις στον ήλιο, και βέβαια να το ανανεώνεις ανά τακτά διαστήματα σε πρόσωπο και σε δέρμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved