Kατάρα ή σύμπτωση το τραγικό τέλος των ηθοποιών που υποδύθηκαν τον Superman;

Κάθε άλλο παρά υπερήρωες αποδείχθηκαν στην πραγματική τους ζωή αρκετοί από τους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον Superman στη μικρή ή την μεγάλη οθόνη!

Kατάρα ή σύμπτωση το τραγικό τέλος των ηθοποιών που υποδύθηκαν τον Superman;

Ο ηθοποιός που πρωτοφόρεσε την στολή με το S ήταν ο Kirk Alyn, τo 1948, καθώς και στο sequel του 1950! Κανείς δε μπορεί να μιλήσει για επιτυχία των δύο ταινιών ή την αναγνωρισιμότητα του ηθοποιού, καθώς μόνο οι ψαγμένοι-σινεφίλ γνωρίζουν πως ο Kirk υποδύθηκε τον Superman! Ο δεύτερος πάλι Superman, George Reeves, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό!

Επισήμως, ο θάνατος του ηθοποιού θεωρήθηκε αυτοκτονία, ωστόσο, κάποιοι αναφέρουν πως δολοφονήθηκε! Τραγικό τέλος όμως είχε και ο Christopher Reeve, ο ηθοποιός που όλοι μας έχουμε συνδέσει με τον ρόλο του υπερήρωα!

Το 1995, ο ηθοποιός έμεινε ανάπηρος μετά από ατύχημα με άλογο και στη συνέχεια άφησε την τελευταία του πνοή το 2004! Αναγνωρίσιμος από την σειρά 'Λόις και Κλαρκ', ο Dean Cain είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν, καθώς μέσα σε 4 χρόνια, έκανε 25 ταινίες (τις οποίες μόνο ο ίδιος θυμάται)! ''Άπατος'' πήγε και ο Brandon Routh, ο Superman του 2006 αφού πέρα από τον ρόλο του στο 'Chuck', κανένας δε θυμάται κάποια άλλη ταινία του!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved