Καλοκαιρινές διακοπές συντροφιά με το Astrology.gr!

Προγραμματίστε από τώρα τις αγορές σας και πάρτε μαζί και τα αστρολογικά σας αξεσουάρ!

Καλοκαιρινές διακοπές συντροφιά με το Astrology.gr!

Οι διακοπές όλων μας, μικρές ή μεγάλες πλησιάζουν. Οι ζέστες έσφιξαν και για ν' αντέξουμε την αναμονή τις λίγες ή περισσότερες μέρες που απομένουν προγραμματίζουμε και οραματιζόμαστε ατέλειωτες... ξάπλες στην παραλία.

Είναι οι στιγμές, που επιτέλους δεν μας κυνηγάει ο χρόνος και μπορούμε να παραδοθούμε στα χάδια του Ήλιου με το αγαπημένο μας ανάγνωσμα ανά χείρας. Να απολαύσουμε εκείνο το ενδιαφέρον, επιμορφωτικό, ευχάριστο ή ψυχαγωγικό βιβλίο, που τόσο καιρό τώρα δεν μας άφηναν οι υποχρεώσεις μας.

Το Astrology.gr έχει να σας προτείνει την καλύτερη συντροφιά για την ξαπλώστρα ή το μικρό μπαράκι όπου αράζετε για τον απογευματινό σας καφέ. Μαζί με τα σανδάλια, την ψάθα και το χρωματιστό παρεό λοιπόν, μην αμελήσετε να εφοδιαστείτε με την πνευματική τροφή που θα βρείτε μέσα στο e-shop το Astrology.gr!

Προγραμματίστε από τώρα τις αγορές σας και πάρτε μαζί και τα αστρολογικά σας αξεσουάρ!

Eπιλέξτε προσωπικές αστρολογικές αναλύσεις ή βιβλία για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα από το AstroShop του Astrology.gr!

syn

Ανάλυση σχέσης (σελίδες 25-30)

Τα αδύνατα και τα δυνατά σημεία της σχέσης με τον/την σύντροφό σας. Και για τους ελεύθερους; Καλοκαιράκι έχουμε, που ξέρετε;

Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Υπάρχει μέλλον στη σχέση σας;

Καλοκαιρινός έρωτας στον ορίζοντα;

**Τότε είναι σίγουρο ότι πρέπει να ρίξετε μια ματιά εδώ!**

pro

Προσωπική Πρόβλεψη 1 έτους (σελίδες 25-30)

Πρόβλεψη 12 μηνών για όλους τους τομείς της ζωής σας

Η μέθοδος των διελεύσεων χρησιμοποιείται εδώ, για να υποδείξει τις ημερομηνίες, που θα λάβουν χώρα τα πραγματικά σημαντικά γεγονότα για την επόμενη χρονιά. Τα γεγονότα αυτά μπορεί να αφορούν οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας: τις συναλλαγές, την υγεία, τις σχέσεις, τις σπουδές κ.λπ.

Εκτός από τις πλανητικές διελεύσεις για τους επόμενους 12 μήνες, περιέχεται ένα σπάνιο κείμενο στο οποίο περιέχεται μια ανάλυση του ωροσκοπίου σας.

**Θέλετε να μάθετε τι έχει γραφτεί στους ουρανούς για σας; Πατήστε εδώ!**

kar

Καρμική ερμηνεία ωροσκοπίου (σελίδες 15-20)

Η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας. Τι πρέπει να γνωρίζετε για την προσωπική και ψυχική σας εξέλιξη;

- Γιατί έχω Ήλιο στον Κριό και όχι στον Λέοντα; Γιατί έπρεπε ο Άρης μου να βρίσκεται στον Καρκίνο, τη στιγμή που γεννήθηκα;

- Διότι ο Ήλιος και Άρης, αλλά και όλοι οι πλανήτες που κάνουν... σβούρες γύρω από τη Γη, είναι οι Καρμικοί μας Δάσκαλοι και θέλουν κάτι να μας πουν.

Εμείς θέλουμε να το ακούσουμε;

Αν η πραγματική επαφή με το Σύμπαν και τους πλανήτες είναι αυτό που σας φοβίζει και σας γοητεύει ταυτόχρονα, γίνεται ένα μαζί τους, εξοικοιωθείτε με την ενέργεια τους, διαβάζοντας το δικό σας καρμικό ωροσκόπιο εδώ!

gen

Ανάλυση γενέθλιου ωροσκοπίου (σελίδες 45-60)

Χαρακτήρας, προσωπικότητα και τάσεις ζωής

Όσοι αγαπούν την αστρολογία, αναρωτιούνται λίγο-πολύ για το ρόλο των πλανητών και για τις αιτίες και τα αποτελέσματα των πραγμάτων.

Έχετε απορίες για εσάς, τους συγγενείς, τους φίλους σας; Μήπως διλήμματα για το τι πραγματικά σας ταιριάζει και τι δε θέλετε με τίποτα;

Μπορείτε να λύσετε αυτές και άπειρες άλλες απορίες σας με την πλήρη ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας που καλύπτει τους τομείς της ζωής σας, τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σας.

**Για να πάρετε απάντηση σε όλα τα παραπάνω και σε πολύ περισσότερα πατήστε εδώ!**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved