ΗΠΑ: Φοιτητής ζούσε σε φορτηγάκι για δύο χρόνια!

Αρκετοί μεταπτυχιακοί φοιτητές είναι φτωχοί και περηφανεύονται ότι δουλεύουν για να μπορούν να πληρώνουν τις σπουδές τους και να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις.

ΗΠΑ: Φοιτητής ζούσε σε φορτηγάκι για δύο χρόνια!

'Ενας εξ αυτών όμως έζησε τη ζωή του στο έπακρο κάνοντας... διαμέρισμα ένα βανάκι κατά τη διάρκεια της διετούς φοίτησής του στο πανεπιστήμιο του Ντιούκ.

Πριν πάρει το πτυχίο του ο Κεν Ιλγκούνας είχε γίνει διάσημος γράφοντας την ιστορία του στο salon.com το 2009, αναλύοντας τον ασυνήθιστο τρόπο ζωής που έκανε. Αντί να νοικιάσει ένα διαμέρισμα ο Ιλγκούνας αγόρασε ένα μεταχειρισμένο φορτηγάκι, όπου κοιμόταν και μαγείρευε κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας.

Ο Ιλγκούνας αποφάσισε να μη σταματήσει σε μια απλή ιστοριούλα και προχώρησε παραπέρα γράφοντας ολόκληρο βιβλίο, το «Walden on Wheels», στο οποίο κάνει έναν απολογισμό των εμπειριών του και των περιπετειών που έζησε ταξιδεύοντας σε ολόκληρη τη χώρα για να δουλεύει, ώστε να μπορέσει να ξεπληρώσει ένα φοιτητικό δάνειο που τον «στοιχείωνε» ύψους 32 χιλιάδων δολαρίων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved