Οι χειρότερες ιδέες για το πρώτο ραντεβού

Κάποιοι μπορεί να τις θεωρούν πολύ ευφάνταστες και καταπληκτικές, αλλά μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν...

Οι χειρότερες ιδέες για το πρώτο ραντεβού


Ήρθε η ώρα για το πρώτο ραντεβού λοιπόν και τα κεφάλια αρχίζουν να σπάνε για το που θα συναντηθεί το μελλοντικό ζευγάρι. Συνήθως την επιλογή κάνει ο άντρας, δείχνοντας αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα αλλά κακά τα ψέματα προσπαθεί να μαντέψει τι θα άρεσε περισσότερο στην κοπέλα με την οποία πρόκειται να βγει. Επειδή όμως βρισκόμαστε στο 2013 και η επιλογή πλέον δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των ανδρών ας δούμε μερικά μέρη για το πρώτο ραντεβού που πρέπει να διαγραφούν για πάντα από τις φιλόδοξες σκέψεις σας. Το κείμενο πρωτοτυπεί καθώς είναι unisex και απευθύνεται και στα δύο φύλλα προς γνώση και συμμόρφωση:

Καινούριο μπαράκι στη γειτονιά σας

Ναι σίγουρα είναι ότι πιο trendy κυκλοφορεί, η διακόσμηση του είναι τέλεια όπως και η μουσική που παίζει και μάλιστα μαζεύει πολύ κόσμο. Ότι πρέπει λοιπόν για να περάσεις μια ευχάριστη βραδιά με την παρέα σου, να διασκεδάσεις αλλά και να δεις πολλούς γνωστούς μια και το, εν λόγω, μπαράκι βρίσκεται κοντά στο σπίτι σου. Απαγορεύεται όμως ρητά να προτιμήσεις αυτό το μαγαζί για πρώτο ραντεβού. Ο λόγος απλός. Ο συνωστισμός και ο κόσμος που θα υπάρχει δεν θα σε αφήσουν στιγμή να ανταλλάξεις μια σοβαρή κουβέντα με το μελλοντικό ταίρι σου, η δυσκολία να βρεις μέρος να κάτσεις θα αρχίζει να προσθέτει ένταση στην ατμόσφαιρα και κυρίως οι γνωστοί και οι φίλοι που θα βρίσκονται εκεί θα αρχίσουν να κάνουν παρέλαση αποσπώντας την προσοχή σου για τουλάχιστον 2 λεπτά ο καθένας, κάνοντας τον άνθρωπο που έχει βγει μαζί σου έξαλλο!

Sushi Bar

Όπως και να το κάνουμε το sushi είναι ένα έδεσμα που ή θα το αγαπάς ή θα το μισείς. Αν είσαι σίγουρη/σίγουρος πως το άτομο που πρόκειται να συναντήσεις αρέσκεται σε αυτήν την εκκεντρική κουζίνα εντάξει. Αν όμως δεν έχεις ιδέα για το τι αρέσει στον άλλον καλύτερα να μην επιλέξεις το συγκεκριμένο μέρος γιατί αρχικά μπορεί να αηδιάσει και να συνδυάσει την συνάντησή σας με κάτι το δυσάρεστο και τελικά να φύγει χωρίς να έχει φάει τίποτα αναζητώντας μανιωδώς το πρώτο φαστφουντάδικο που θα βρει στον δρόμο του για να σταματήσει την λυσσαλέα πείνα που τον/την βασανίζει...

Club

Σίγουρα μια πολύ κακή απόφαση να οδηγηθείς για πρώτο ραντεβού σε ένα μεγάλο club. Νομίζω δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε και πολλά στο συγκεκριμένο θέμα καθώς είναι απολύτως κατανοητό ότι η καθιερωμένη συζήτηση και η γνωριμία των δύο προσωπικοτήτων δεν μπορεί ποτέ να γίνει σε έναν τέτοιο μαγαζί. Τα decibel χτυπούν κόκκινο κάνοντας σας να τσακίζεται τις φωνητικές σας χορδές προσπαθώντας να πείτε κάτι στο αυτί του/της παρτενέρ σας χωρίς απαραίτητα να είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία της μετάδοσης αυτών που θέλεις να πεις καθώς είναι πολύ πιθανόν να κουράσεις την κατάσταση και ο άλλος/άλλη να απαντάει « Ναι, ναι» χωρίς να ακούει απλά για να σταματήσει να του/της δημιουργείται ένα έξτρα και πολύ ενοχλητικό σφύριγμα στο αυτί!

Ραντεβού μαζί με την παρέα σας

Το συγκεκριμένο ραντεβού χωρίζεται σε δυο κατηγορίες. Η πρώτη είναι όταν βγαίνεις με την παρέα του/της και η δεύτερη όταν ο καθένας φέρνει και τους κολλητούς/κολλητές του στο πρώτο ραντεβού. Σωστά μάντεψες και στις δύο περιπτώσεις αυτό που είναι εξασφαλισμένο είναι η αποτυχία. Μπορεί στην αρχή να μοιάζει η καλύτερη λύση καθώς ο πάγος θα σπάσει πιο εύκολα και η όλη κατάσταση θα δείχνει πιο άνετη από το τετ-α-τετ, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα μπορέσετε να μιλήσετε μεταξύ σας και να καταλάβετε κάποια πράγματα ο ένας για τον άλλον. Οι δύο παρέες δεν είναι απαραίτητο να ταιριάξουν όποτε μπορεί να δημιουργηθεί ένα πολύ μεγαλύτερο κενό από ότι θα υπήρχε αν ήσασταν οι δύο σας και βέβαια, ας μην γελιόμαστε, στο τέλος της συνάντησης θα υπάρξουν τα ανάλογα σχόλια από φίλους και φίλες τα οποία είναι πολύ πιθανόν να επηρεάσουν την κρίση σας αρνητικά. Το συναίσθημα είναι ακόμα πιο άβολο όταν, μόνο ο ένας εκ των δύο φέρει μαζί την παρέα του. Αυτός που δεν θα έχει καμία υποστήριξη θα αισθανθεί πως περνάει από ιερά εξέταση καθώς έχουν έρθει φίλοι ή φίλες για να ανακρίνουν και να δώσουν μετά την γνώμη τους στη σύγκλιση του ελεγκτικού συμβουλίου! Το αίσθημα ότι εκείνη την ώρα κάποιοι τον/την περνούν από ακτίνες Χ σίγουρα θα τον/την κάνει να νιώσει άσχημα και να σχηματίσει κακή εντύπωση για σένα. Οπότε μάλλον δεν θα επιδιώξει και δεύτερη συνάντηση...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved