Από αυτή τη συναυλία, όλοι θα φύγουν με ωραίες αναμνήσεις. Ένας, με καινούριο αυτοκίνητο!

Μιλάμε για τη συναυλία της Άννας Βίσση
Παπασταύρου Λίντα
Από αυτή τη συναυλία, όλοι θα φύγουν με ωραίες αναμνήσεις. Ένας, με καινούριο αυτοκίνητο!

Αν αγαπάς τα τραγούδια της Άννας Βίσση έχεις κάθε λόγο να είσαι ενθουσιασμένος. Και αν επιπλέον αγαπάς τον Παναθηναϊκό, τότε δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην δώσεις το παρόν αύριο, Παρασκευή 15 Απριλίου, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ!

Μιλάμε για τη συναυλία της Άννας Βίσση, που διοργανώνει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Τα έσοδα θα ενισχύσουν τις αθλητικές του ομάδες, από το βόλεϊ, την κολύμβηση και το πόλο, μέχρι την πυγμαχία και την άρση βαρών. Ακόμα, η συναυλία θα συνεισφέρει στην καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS που διοργανώνει η PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ.

Πέρα όμως από το κέφι, που είναι δεδομένο, όσοι στείλουν SMS με τη λέξη ΠΑΟ στο 54242, θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο της βραδιάς, ένα ολοκαίνουριο Hyundai i10!

Η κλήρωση θα γίνει λίγο πριν τα μεσάνυχτα, μέσα στο γήπεδο, και σίγουρα κάποιος ή κάποια από τους φίλους του Παναθηναϊκού θα το πανηγυρίσουν τρελά!

Τα εισιτήριο κοστίζουν 15 ευρώ –υπάρχουν ακόμη κάποια διαθέσιμα των 50 και 100 ευρώ. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα Public, στα ταμεία των κινηματογράφων ODEON και VILLAGE, στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας (θύρα 10) και στο www.i-ticket.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved