Στο DVD πρωταγωνιστούσε η γυναίκα του...

Όταν ο άντρας έβρισκε στο σπίτι του ένα φάκελο που περιείχε το επίμαχο dvd, σίγουρα δεν φανταζόταν τα όσα θα έβλεπε στην τηλεόραση...

Στο DVD πρωταγωνιστούσε η γυναίκα του...

Αποφάσισε να εκδικηθεί τον άνδρα με τον οποίον βρισκόταν στα μαχαίρια, συνάπτοντας εpωτική σχέση με την φιλενάδα του! Ο λόγος για δύο άνδρες που εδώ και καιρό είχαν τσακωθεί και μάλιστα ο ένας εκτόξευε απειλές εναντίον του άλλου, ενώ φρόντιζε να τον «στολίζει» με διάφορα «κοσμητικά»!

Ο ένας (αυτός που σκέφτηκε το «κόλπο» με τη φιλενάδα) έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια και αποφάσισε να εκμεταλλευθεί το κύρος του σε συνδυασμό με το «λέγειν» του για να πείσει την φιλενάδα του «αντιπάλου» του να τον ακολουθήσει στο κρεβάτι!

Σύμφωνα με το dete.gr, η γυναίκα ενέδωσε και τελικά βρέθηκε στο κρεβάτι του επιχειρηματία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ''ένοχη'' συνάντηση έγινε στο εξοχικό σπίτι του πλούσιου, το οποίο διατηρεί σε περιοχή εκτός Αιγίου. Αυτό που δεν υπολόγισε η όμορφη παρτενέρ του εχθρού του, είναι πως ο εpαστής της μιας βραδιάς... είχε κάμερες στο σπίτι. Όταν το «παράνομο» ζευγάρι έφθασε στο εξοχικό, το σχέδιο του επιχειρηματία είχε ήδη μπει σε εφαρμογή.

Οι κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν σε όλα τα δωμάτια άρχισαν να γράφουν, χωρίς η κυρία να αντιληφθεί το παραμικρό. Γδύθηκε, ξάπλωσε στο κρεβάτι, έκανε έpωτα με τον επιχειρηματία, χωρίς βέβαια να γνωρίζει πως κάθε κίνησή της... καταγραφόταν!

Το ζευγάρι έφυγε, ο επιχειρηματίας όμως ξαναγύρισε, πήρε το υλικό από το βίντεο, το διαμόρφωσε και έστειλε ένα dvd... στον άσπονδο εχθρό του, ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο έπεσε από τα σύννεφα βλέποντας την αγαπημένη του σύντροφο στην αγκαλιά του εχθρού του!

Ο απατημένος άντρας κάλεσε τη γυναίκα και έγινε... χαμός! Της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, αφού πρώτα την περιέλουσε με ένα σωρό ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved