Οικογενειακή τραγωδία: Και τα 7 παιδιά του μπορεί να μείνουν τυφλά!

Συγκλονίζει η ιστορία ενός πατέρα επτά παιδιών από το Tadley της Αγγλίας ο οποίος έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά στα παιδιά του καθώς όλα πάσχουν από μία σπάνια ασθένεια που μπορεί να τους στερήσει την όραση ανά πάσα στιγμή.

Οικογενειακή τραγωδία: Και τα 7 παιδιά του μπορεί να μείνουν τυφλά!

Όλα τα παιδιά του Jimmy Appleton, ο 20χρονος Samuel, ο 17χρονος Pheonix, η 8χρονη Flynn, η 7χρονη Willow, η 5χρονη Quinn, η 3χρονη Eli, και ο μόλις 10 μηνών Jim-Bob, έχουν κληρονομήσει από την 37χρονη μητέρα τους την οπτική νευροπάθεια του Leber.

Αυτή η ασθένεια που έχει προκαλέσει τύφλωση στον Samuel, καταστρέφει τα κύτταρα του οπτικού νεύρου καθιστώντας το άτομο τυφλό: 1. αν είναι άντρας στην ηλικία περίπου των 21 ετών και 2. Αν είναι γυναίκα μετά τα 21 έτη.

Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποια από τα παιδιά να την γλιτώσουν καθώς αυτή η ασθένεια προκαλεί τύφλωση στους άντρες σε ποσοστό 50% και στις γυναίκες σε ποσοστό 15%.

«Η σύζυγός μου και εγώ έχουμε αφιερώσει την ζωή μας στο να δουν τα παιδιά όσο πιο πολλά πράγματα γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα γιατί δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει με την ασθένεια από την οποία πάσχουν. Τα πηγαίνουμε σε μουσεία, ημερήσιες διακοπές αλλά και βόλτες στη θάλασσα. Επίσης τα πηγαίνουμε σε μαθήματα μουσικής, στους προσκόπους, καλύπτοντας έτσι κάθε τους επιθυμία. Κάθε μέρα που βλέπουν είναι ευλογημένη!» εξομολογείται ο Jimmy Appleton.

tyfla
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved