Τελικά το πρωινό ξύπνημα κάνει καλό;

Είναι πολλά τα προτερήματα του να ξυπνάς νωρίς το πρωί και θα σας πούμε αμέσως το γιατί...

Τελικά το πρωινό ξύπνημα κάνει καλό;


1ον Μπορείτε να είστε πιο επιτυχημένοι.

Αμερικανική έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Τέξας απέδειξε ότι οι μαθητές που είναι πρωινοί τύποι (όχι και χαράματα) μπορούν να πάρουν 1-2 μονάδες περισσότερες στις εργασίες τους. Άλλωστε ποιος θέλει το 8 όταν μπορεί να πάρει 10;

2ον Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που ξυπνούν νωρίς το πρωί είναι πιο ευτυχισμένοι από τους τύπους... κουκουβάγιας.

Και βέβαια δεν αναφερόμαστε μόνο στην πρωινή ευτυχία αλλά στην καλή διάθεση ολόκληρη τη μέρα. Μάλιστα αυτοί που είναι πρωινοί τύποι αργούν να γεράσουν σε σχέση με τα νυχτοπούλια!

3ον Όσοι σηκώνονται νωρίς από το κρεβάτι είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από τους υπναράδες και αυτό γιατί ξυπνάνε με όρεξη και μπορούν να γυμνάζονται λίγο πριν κάνουν την καθημερινή τους εργασία. Η πρωινή άσκηση μας γεμίζει ενέργεια και μας βοηθάει να ενισχύσουμε τη διάθεση μας το υπόλοιπο της μέρας.

4ον Οι πρωινοί τύποι είναι περισσότερο αποδοτικοί στην εργασία τους αλλά εμφανίζονται και έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους όταν αυτό τους ζητηθεί. (Και μην ξεχνάτε ότι πηγαίνοντας νωρίς στην εργασία σας δεν μπαίνετε στο μάτι του αφεντικού)

5ον Μαζί με σας ξυπνάει και η αισιοδοξία, η ικανοποίηση και η ευσυνειδησία.

Αντίθετα όσοι ξενυχτούν παρουσιάζουν συμπτώματα κατάθλιψης, άγχους και φυσικά μεγάλο εκνευρισμό. Γι' αυτό αν έχετε την τάση να κοιμάστε αργά αλλά θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας, αρχίστε να ξυπνάτε νωρίς. (Αλλά και να κοιμάστε νωρίς) Τέλος, αν εσείς ανήκετε στην κατηγορία που κοιμάστε αργά αλλά είστε ευτυχισμένοι και τίποτα από αυτά δεν κάνει το αυτί σας να ιδρώσει, απλά δοκιμάστε τις συμβουλές.Όλοι θέλουμε να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved