Τζούλια Αλεξανδράτου: "Ντρέπομαι για αυτές τις ταινίες"

«Ζητώ ταπεινά συγνώμη μόνο από την οικογένειά μου, η οποία έχει γίνει ένα ράκος», «Μου είπαν ότι με αυτό τον τρόπο θα γίνω διάσημη», «Πριν 4 χρόνια, ήμουν έγκυος και απέβαλα στον τέταρτο μήνα», είναι κάποιες από τις συγκλονιστικές δηλώσεις που έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκλειστικά στο gossip-tv.gr.
Τζούλια Αλεξανδράτου: "Ντρέπομαι για αυτές τις ταινίες"


Τρίτη μεσημέρι και η είδηση πως το τρίτο DVD της Τζούλιας βγαίνει στα περίπτερα κάνει το γύρω του διαδικτύου. Μόλις το μαθαίνουμε, επικοινωνούμε με την tv persona, για να τη ρωτήσουμε λεπτομέρειες. Εκείνη, δεν γνώριζε τίποτα, την ενημερώνουμε, σαστίζει, εκνευρίζεται, ξεσπά σε κλάματα και το τηλέφωνο... κλείνει! Ξημερώματα, πλέον, και λίγο πριν το dvd κυκλοφορήσει σε όλα τα περίπτερα καταφέρνουμε να επικοινωνήσουμε μαζί της. Η Τζούλια, είχε ανάγκη να μιλήσει, να ανοίξει την καρδιά της. Η Τζούλια με χειμαρρώδη ρυθμό ξεκίνησε τις αποκαλύψεις και τον συγκλονιστικό μονόλογο...!
Τζούλια τι έχεις να πεις για τρίτο DVD; Θα γυρίσεις κι άλλα; Γιατί αποφάσισες τώρα να μιλήσεις;
«Η συνέντευξη αυτή δεν είναι απολογία, είναι μια δημόσια συγνώμη προς το κοινό λαϊκό αίσθημα. Το εν λόγω DVD γυρίστηκε λίγο μετά τον Ιανουάριο, ως απόρροια του συμβολαίου που είχα υπογράψει πριν ένα χρόνο, με την εταιρία Sirina. Σιχαίνομαι τον εαυτό μου και ντρέπομαι γι' αυτές τις ταινίες. Είναι πραγματική κατάντια για κάθε άνθρωπο που τις κάνει. Ζητώ ταπεινά συγνώμη μόνο από την οικογένειά μου, η οποία έχει γίνει ένα ράκος. Αν μπορούσα να ξαναρχίσω τη ζωή μου από την αρχή, θα δίδασκα να μην κάνει κανείς το ίδιο λάθος με εμένα, εξαιτίας της φρίκης που ένιωσα. Οι ταινίες αυτές είναι ένα...

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gossiptv.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved