ΔΕΙΤΕ: Συνέλαβε φυσιολογικά πεντάδυμα!

Απίστευτα τυχερή ή άτυχη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια μέλλουσα μαμά από την Τσεχία η οποία πρόκειται να γεννήσει πεντάδυμα!

ΔΕΙΤΕ: Συνέλαβε φυσιολογικά πεντάδυμα!

Το απίστευτο μάλιστα είναι ότι η 23χρονη Αλεξάντρα Κίνοβα συνέλαβε τα πέντε της παιδιά απολύτως φυσιολογικά και όχι με εξωσωματική! Η Αλεξάντρα θα γεννήσει την Κυριακή και θα γίνει η πρώτη μητέρα πεντάδυμων χωρίς την παρέμβαση της εξωσωματικής. Μάλιστα, η γυναίκα έμαθε για το... χαμό που επικρατεί μέσα της μόλις πριν από έναν μήνα, κάτι βέβαια που μπορούσε κανείς να υποπτευθεί και από την πραγματικά τεράστια κοιλιά της! «Όταν είδα και το πέμπτο κεφάλι έβαλα τα κλάματα», δήλωσε η 23χρονη σε τοπικό ιστότοπο διευκρινίζοντας ωστόσο προς αποφυγή παρανοήσεων ότι επρόκειτο για κλάμα χαράς!

Όσον αφορά τα φύλα των παιδιών δεν μπορεί να είναι σίγουρη, καθώς... κρύβονται μεταξύ τους. Φαίνονται μόνο τα τρία, από τα οποία δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Να σημειωθεί η ότι η γυναίκα έχει ακόμα έναν γιο! Η Αλεξάντρα θα γεννήσει με καισαρική τομή για ασφάλεια και της ίδιας και των παιδιών, ενώ σκοπεύει να θηλάσει... και τα πέντε! Η δρ. Αλένα Μετσούροβα, διευθύντρια του μαιευτικής κλινικής, εξέφρασε την ελπίδα για μια αίσια γέννα αν και δεν μπόρεσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο των επιπλοκών. Εμείς να της ευχηθούμε να πάνε όλα καλά!

4289dc4fa0a2923cc478687e0e22f08c 269630
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved