9χρονες φίλες βρήκαν το θάνατο χέρι- χέρι

Μια πραγματικά τραγική ιστορία έρχεται στην επιφάνεια της δημοσιότητας, από το καταστροφικό πέρασμα του ανεμοστρόβιλου στην Οκλαχόμα.

9χρονες φίλες βρήκαν το θάνατο χέρι- χέρι

Η Αντόνια Καντελαρία και η Εμιλι Κόνατζερ ήταν αχώριστες φίλες από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν.

Περνούσαν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους μαζί και στο σχολείο κάθονταν δίπλα- δίπλα. Ήταν τόσο δεμένες που οι διασώστες τις βρήκαν νεκρές πιασμένες χέρι-χέρι κάτω από τα ερείπια του σχολείου τους Plaza Towers Elementary. Τα δύο άτυχα κοριτσάκια έμειναν δεμένες μέχρι την τελευταία στιγμή...

Η μητέρα της Αντόνια, Μπράντι Καντελαρία, με σπασμένη φωνή μίλησε στον αμερικανικό Τύπο τονίζοντας ακριβώς αυτό: τη φιλία των δύο παιδιών.

«Για εμάς είναι σημαντικό και μας απαλύνει τον πόνο ότι μέχρι το τελευταίο λεπτό βρίσκονταν μαζί. Είμαι σίγουρη ότι έδιναν κουράγιο η μία στην άλλη. Ήταν αχώριστες», δήλωσε.

Η αδελφή της Αντόνια, η 10χρονη Τρίνιτι, βρισκόταν και εκείνη στο σχολείο όταν ο ανεμοστρόβιλος χτύπησε, όμως, κατάφερε να βγει ζωντανή από τα συντρίμμια, χάρη στον πατέρα της, ο οποίος βοήθησε και άλλα παιδάκια να σωθούν, ενώ αναζητούσε τα παιδιά του.

Η Λούσι, η μικρότερη αδελφή της Εμιλι Κόνατζερ είχε την ίδια τύχη με την Τρίνιτι: κατάφερε να σωθεί και να επιστρέψει στους γονείς της.

Η μητέρα της Εμιλι, Κρίστεν Στρίκλαντ Κόνατζερ, μοιράστηκε τον πόνο της μέσω Διαδικτύου, γράφοντας: «Το μωρό μας δεν τα κατάφερε. Ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την συμπαράσταση και την υποστήριξη. Ελπίζω να ξυπνήσω αύριο και να την δω να χοροπηδάει γύρω μου και να γελάει. Ξέρω, όμως, ότι είναι στον παράδεισο και χαμογελάει. Μωρό μου ξέρω ότι είσαι με τους αγαπημένους σου μονόκερους απόψε. Να κοιμηθείς καλά άγγελέ μου».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved