"Ανέβασε" τραγούδι στο YouTube που έγραψε ο ίδιος λίγο πριν... πεθάνει και έγινε διάσημος!

«Όταν έπεσα σε αυτή τη μαύρη και μοναχική τρύπα δεν ήταν κανείς εκεί που να ενδιαφέρεται για εμένα.

"Ανέβασε" τραγούδι στο YouTube που έγραψε ο ίδιος λίγο πριν... πεθάνει και έγινε διάσημος!

Είχα την ανάγκη να επιπλεύσω να πιαστώ από κάπου/ Εσύ ήσουν εκεί και κρατούσες το σχοινί/ Και πάμε ψηλά πάνω πάνω πάνω.Εγώ όμως θα πετάξω λίγο πιο ψηλά/ Θα πάμε στα σύννεφα γιατί η θέα είναι καλύτερη από εκεί», λέει το τρυφερό κομμάτι του Ζακ Σάμπιετς από την Μινεσότα, ο οποίος είχε μια έντονη επιθυμία: να αναρτήσει το κομμάτι του στο YouTube.

Με αυτό τον τρόπο ήθελε να αποχαιρετήσει φίλους, συγγενείς και τη σύντροφό του, αφού γνώριζε καλά ότι η ζωή του έσβηνε μέρα με την ημέρα.

Από το 2009 ο τότε 14χρονος Ζακ ήξερε ότι το οστεοσάρκωμα (κακοήθεια των οστών) από το οποίο υπέφερε δε του άφηνε πολλά περιθώρια να ζήσει τη ζωή του όπως εκείνος θα επιθυμούσε. Οι γιατροί του έδιναν μόνο λίγους μήνες ζωής, όμως, εκείνος κατάφερε να γιορτάσει ακόμα και τα 18α γενέθλιά του.

Λίγους μήνες πριν αποφάσισε πως το τραγούδι του με τίτλο «Clouds» θα ήταν το ιδανικότερο δώρο στους αγαπημένους του. Το κομμάτι, που αναρτήθηκε στο YouTube συγκέντρωσε πάνω από 4.700.000 θεάσεις, ενώ δημοφιλείς τραγουδιστές και ηθοποιοί που συγκινήθηκαν από την ιστορία του Ζακ αποφάσισαν πριν λίγες εβδομάδες να του κάνουν κι εκείνοι ένα δώρο.

(Ο Ζακ με την σύντροφό του)

Από τον Τζέισον Μραζ, την Ασλει Τίσντειλ, τον Μπράιαν Κράνστον, την Σάρα Μπαρέιγιες, τους Lumineers, μέχρι την Κέλι Οξφορντ και άλλοι έπαιξαν σε βίντεο όπου τραγουδούσαν πλέι-μπακ το κομμάτι του Ζακ. Σχεδόν δύο εκατομμύρια ήταν οι χρήστες του Διαδικτύου που το παρακολούθησαν, ενώ πάνω από 80.000 ευρώ ήταν το ποσό που συγκεντρώθηκε από δωρεές, το οποίο θα διατεθεί για την έρευνα του παιδικού καρκίνου.

Ο Ζακ μπορεί να έσβησε πριν δύο ημέρες λίγο αφότου γιόρτασε τα 18 του, όμως το μήνυμα που έστειλε ήταν όσο ηχηρό όσο και το κομμάτι του. Άλλωστε ο ίδιος λίγο πριν πεθάνει είχε πει: «Θέλω να με θυμούνται με αυτό το τραγούδι. Θέλω να με θυμούνται σαν ένα παιδί που έφυγε αλλά αγωνίστηκε και στο τέλος δεν ηττήθηκε».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved