Έπεσε από ύψος 13000 ποδιών κι όμως σώθηκε!

Έπεσε από ύψος 13000 ποδιών κι όμως σώθηκε!

Έπεσε από ύψος 13000 ποδιών κι όμως σώθηκε!

Ούτε ο καλύτερος κασκαντέρ δεν θα μπορούσε να το πετύχει αυτό, για το λάτρη των extreme sports, Liam Dunne, όμως, αποδείχθηκε τελικά παιχνιδάκι.

Το αλεξίπτωτό του δεν άνοιξε κανονικά κατά τη διάρκεια φεστιβάλ στη Νέα Ζηλανδία, ο θάνατος καραδοκούσε την ώρα που ο Liam χανόταν στο κενό. Αντί, όμως, για το σκληρό έδαφος, o Βρετανός βυθίστηκε σε ένα βάλτο. Η σωτηρία για εκείνον, αφού έσπασε τη μέση του, είναι, όμως, ζωντανός.
«Τα τελευταία 1000 πόδια είπα στον εαυτό μου, εδώ είμαστε, όλα τελείωσαν. Δεν ήταν ωραίο, αλλά όλο αυτό ήταν ένα ατύχημα που μπορούσε να συμβεί 1 στο 1εκ. πιθανότητες και 1 στις 1εκ. πιθανότητες θα μπορούσε κάποιος να έχει σωθεί. Η πτώση με αλεξίπτωτο είναι ένα φοβερό άθλημα, έχω ήδη πραγματοποιήσει 4000 και ποτέ δεν είχα πρόβλημα».
Όπως ο έμπειρος skydiver και πατέρας δύο παιδιών περιγράφει, το αλεξίπτωτο άνοιξε όταν πήδηξε από το αεροπλάνο, από ύψος 3900 μέτρων, όμως στην πορεία κάτι δεν πήγε καλά, παρασύρθηκε σε ένα μοιραίο σπιράλ προς τη Γη που τον ανάγκασε να κόψει το σκοινί του βασικού αλεξίπτωτου και να αναζητήσει το εφεδρικό. Το εφεδρικό δεν άνοιγε παρά μόλις στα 228 μέτρα από το έδαφος. Αν δεν ήταν η λάσπη δεν υπήρχε περίπτωση να έχει επιβιώσει της πρόσκρουσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved