6 σημάδια της απελπισμένης εργένισσας!

Αυτό είναι μόνο ένα από τα σημάδια που φωνάζουν από μακρυά πως είσαι μια απελπισμένη εργένισσα...

6 σημάδια της απελπισμένης εργένισσας!


Πρόσεξε τα σημάδια που προδίδουν πως ψάχνεις απεγνωσμένα για άντρα.

1. Δεν αφήνεις πάρτυ για πάρτυ:
Από εκεί που την πρώην σχέση σου σε είχαν χαμένη φίλες και συγγενείς (Ναι, το Κωσταλέξι ξαναζεί), ήρθε ο χωρισμός κι από τότε δεν έχεις αφήσει κλαμπ για κλαμπ και μπουζουκιερί για μπουζουκιερί.

Προσοχή: μετά το πρώτο διάστημα που είσαι δικαιολογημένη να μην σε χωράει το σπίτι, οφείλεις να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στο έξω και το μέσα. Άλλωστε, όσο κι αν βγαίνεις για να δραπετεύσεις από την αλήθεια, όσο πιο γρήγορα την αποδεχτείς, τόσο πιο σύντομα θα προχωρήσεις στη ζωή σου!

2. Πίνεις και μεθάς, ωχ αμάν!
Το να πιεις και ένα ποτηράκι παραπάνω, δεν λέει τίποτα. Αν βέβαια κάθε πρωί (μεσημέρι δηλαδή) ξυπνάς έχοντας χάσει επεισόδια από το προηγούμενο βράδυ, κάτι δεν πάει καλά.

Προσοχή: φρόντισε να έχεις πάντα κοντά σου ένα άτομο εμπιστοσύνης, γιατί πάνω στο μεθύσι μπορεί να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις. Το να πάρεις τον χι, ψι πρώην τηλέφωνο είναι το λιγότερο!

3. Είσαι διαρκώς στο Facebook:
Ποστάρεις διαρκώς πράγματα στο Facebook, ανεβάζεις χωρίς σταματημό φωτογραφίες από τα ατέλειωτα πάρτυ και φυσικά την τιμητική τους έχουν τα άλμπουμ με μαγιό. Have a life και συγκεκριμένα έχε ζωή εκτός υπολογιστή.

Προσοχή: αν όλοι βλέπουν πως ποστάρεις φωτογραφίες τη στιγμή που διασκεδάζεις, είναι εμφανές πως φωτογραφίζεσαι μόνο για να δημοσιεύσεις τις επίμαχες φωτογραφίες- χωρίς να διασκεδάζεις ουσιαστικά!

4. Οι συμβουλές σου προς τις φίλες είναι:

Α. Χώρισέ τον

Β. Όλοι οι άντρες είναι ηλίθιοι

Είναι φυσικό στο πάρτυ της εργένικης ζωής να θέλεις και συναγωνίστριες, ειδικά αν οι κολλητές σου προτιμούν μια παραλία ερημική κι εσύ θέλεις ξέφρενα πάρτυ στα μπιτσόμπαρα.

Προσοχή: το να παροτρύνεις φίλες και κολλητές να χωρίσουν είναι δίκοπο μαχαίρι, ειδικά στη φάση που βρίσκεσαι κι εσύ. Προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα περισσότερο αποστασιοποιημένα και να μην δίνεις συμβουλές εν θερμώ, ειδικά σε άτομα που αγαπάς.

5. Τονίζεις παντού ότι έχεις ένα φαν κλαμπ αντρών που σε παρακαλάει:
Εντάξει οι μνηστήρες γύρω σου κάνουν ουρά αλλά άφησε την εικόνα ή τα γεγονότα να μιλούν από μόνα τους. Με άλλα λόγια, σκέψου καλά πόσο σε γεμίζει σαν άνθρωπο να μαζεύεις 10 τηλέφωνα σε ένα βράδυ ή να δέχεσαι 20 αιτήματα φιλίας στο Facebook καθημερινά. Γιατί μπορεί το τηλέφωνο να κουδουνίζει αλλά τι να το κάνεις όταν εκείνος που σκέφτεσαι δεν λέει να το σηκώσει το ρημάδι!

6. Αγόρασες γάτα:
Για κάποιο περίεργο λόγο στο μυαλό μας έχει ταυτιστεί η μόνη γυναίκα με ένα κοπάδι γάτες δίπλα της. Μπορεί τα τετράποδα να είναι μια χαρά αλλά αν θες κατοικίδιο, πάρε ψάρε, πάρε φίδι, πάρε ιγκουάνα! Αν και θα σου προτείναμε να πάρεις... τα βουνά γιατί με σώμα που σκοτώνει, δεν θα μείνεις για πολύ καιρό μόνη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved