Η Ελληνίδα Θεά που κατακτά τη Νέα Υόρκη

Το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξιδεύει την ελληνική ομορφιά στο Μανχάταν!

Η Ελληνίδα Θεά που κατακτά τη Νέα Υόρκη

Η όμορφη καστανή Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι από την Πάτρα κ τους τελευταίους μήνες ζει στη Νέα Υόρκη, μια πόλη που οφείλουμε να ομολογήσουμε πως της πάει πολύ!

Όμορφη , γλυκιά , φιλική, η Ηλιάνα είναι το όμορφο κορίτσι της διπλανής πόρτας ... Καθόλου σνομπ και πολύ επικοινωνιακή. Αυτό γίνεται ακόμα πιο σημαντικό αν σκεφτεί κανείς πως έφτασε στη Νέα Υόρκη μετά από πρόσκληση του διάσημου πρακτορείου μοντέλων "Ford" και είναι η μόνη Ελληνίδα στο δυναμικό τους!

Αν και καθυστέρησε 1,5 χρόνο η άφιξη της στο Μεγάλο Μήλο από την ημερομηνία που αρχικά ήθελε, η Ηλιάνα τρέχει καθημερινά σε αμέτρητα castings και η μια δουλειά που κλείνει διαδέχεται την άλλη !!!

Συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες όπως οι Hugo Boos , Νecessary Clothing, Nautica και άλλες έχουν ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού την Ελληνική ομορφιά, ενώ πέρυσι στο Μιλάνο συνεργάστηκε με τους Dolce & Gabbana για την καμπάνια του ιταλικού οίκου.

Σε ένα μήνα θα ταξιδέψει στην Ευρώπη για δουλειές και μετά πάλι πίσω στην Νέα Υόρκη, αφού βέβαια κάνει μια στάση από την αγαπημένη της Πάτρα για να δει τη μαμά και την αδελφή της, που εκεί διατηρεί και κατάστημα με γυναικεία είδη.

Τι απαντά η Ηλιάνα στην ερώτηση «τι σου λείπει πιο πολύ από την Ελλάδα;». Το αγόρι της, ο Γιάννης. Τυχερός!

590 9c458807ae3af900e94be101ec3da9eb-300x160 1
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved