Κατάπιε κατά λάθος διαμάντι αξίας 5.000 δολαρίων

Η 80χρονη Μίριαμ Τάκερ, παρεβρέθηκε σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά ομίλου γυναικών στη Τάμπα οι διοργανωτές του οποίου αποφάσισαν να βάλουν σε κάθε μια από τις 400 σαμπάνιες που προσέφεραν στους καλεσμένους έναν πολύτιμο λίθο.

Κατάπιε κατά λάθος διαμάντι αξίας 5.000 δολαρίων

Στις 399 έβαλαν ένα ζιρκόνι αξίας 10 δολαρίων και στη μια ένα διαμάντι ενός καρατίου, συνολικής αξίας 5.000 δολαρίων.

Ενώ γνώριζε ότι το ποτήρι της θα περιείχε και έναν πολύτιμο λίθο, η Μίριαμ, ξεχάστηκε με την κουβέντα και κατάπιε κατά λάθος έναν εκ των πολύτιμων λίθων.

Κάποια στιγμή, οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης άρχισαν να ψάχνουν τον τυχερό, όμως δεν τον έβρισκαν. Στην αναζήτησή τους, πέρασαν από το τραπέζι στο οποίοι καθόταν η 80χρονη, η οποία παραδέχθηκε, ότι ήπιε σαμπάνια από το ποτήρι, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να διαπιστώσουν ότι η Τάκερ αντί για ζιρκόνιο κατάπιε το πανάκριβο διαμάντι!

Η ακτινογραφία στην οποία υπεβλήθη λίγο αργότερα δεν έδειξε τίποτα , ωστόσο η κολονοσκόπηση που συμπτωματικά είχε κανονίσει να κάνει την επόμενη ημέρα ήταν...διαφωτιστική, καθώς εντοπίστηκε το διαμάντι.

Η 80χρονη πήγε το διαμάντι σε κοσμηματοπωλείο για να το καθαρίσει και δήλωσε ότι θα το χαρίσει στην 13χρονη εγγονή της «ώστε να παραμείνει στην οικογένεια».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved