Απίστευτο – Φάντασμα με ροζ κουστούμι εμφανίστηκε σε φωτογραφία

Μπροστά σε μια εξωπραγματική κατάσταση βρέθηκε γυναίκα από το Τέξας, η οποία, χωρίς να το καταλάβει από την πρώτη στιγμή, κατάφερε να απαθανατίσει με τη φωτογραφικό φακό του κινητού της, ένα... φάντασμα!

Απίστευτο – Φάντασμα με ροζ κουστούμι εμφανίστηκε σε φωτογραφία
roz-koustoumi-fantasma2-570

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρσέλα Ντέιβις, από το Τέξας, προσπάθησε να τραβήξει φωτογραφία τον αγαπημένο της ανιψιό, μπροστά από την αυλή ενός σχολείου. Αργότερα, όταν η κόρη της έριξε μια ματιά στην εικόνα, συνειδητοποίησε πως στο πίσω μέρος, αχνοφαίνεται η μορφή ενός άντρα, ο οποίος και φορά ροζ κουστούμι, κάτι που θυμίζει πολύ τη δεκαετία του '70.
Η ίδια, δήλωσε στη συνέχεια, πως δεν της προκαλεί φόβο αυτό, ίσα-ίσα, το θεωρεί κάτι απολύτως φυσιολογικό, καθώς, οι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε στιγμή της ημέρας και κανείς δεν μπορεί να ξέρει με ακρίβεια τι συμβαίνει από εκείνη τη στιγμή και μετά. Μάλιστα, υποστηρίζει, πως υπάρχει και μια γυναίκα στο πλευρό του συγκεκριμένου άνδρα, η οποία, όμως, δεν φαίνεται τόσο καθαρά όσο εκείνος.
Τέλος, κατά τις δηλώσεις, τόνισε, πως σε καμιά περίπτωση δεν έχει φτιάξει εκείνη τη φωτογραφία και πως πρόκειται για ένα αποτέλεσμα απολύτως αυθεντικό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved