ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ: Δίνω μάχη και θα βγω νικητής!

Πάνε δύο μήνες περίπου από τότε που ο Σάκης Μπουλάς αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία του στην «Ακτή Πειραιώς» με τον Γιάννη Ζουγανέλη και να απέχει από νυχτερινό μαγαζί.

ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ: Δίνω μάχη και θα βγω νικητής!

Η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του -που δεν ήταν η πρώτη φορά που τον απασχολούσε- έπρεπε να τον κρατήσει μακριά από κούραση, άγχος, στενοχώρια, δίνοντας έτσι άμεση προτεραιότητα στον εαυτό του.

Μετά την καταιγίδα, η γαλήνη… Ο Σακης Μπουλας βρίσκεται σε μια ηρεμία αυτή την περίοδο, και μάλιστα ξεκίνησε μετά από καιρό να κάνει κάποιες εμφανίσεις σε δημόσιους χώρους… Ο φακός της «News» τον εντόπισε στην κοσμική ταβέρνα των βορείων προαστίων «Νησιώτισσα» συντροφιά με τη Νικολέτα Καρρά και τον σύζυγό της Φώτο Πιτάτζη, όπου πέρασαν τουλάχιστον ένα δίωρο με χαλαρή διάθεση, κρασί, καλό φαγητό και κουβεντούλα. Η σχέση των δύο ηθοποιών κρατά χρόνια, και πιο συγκεκριμένα από την εποχή του πετυχημένου σίριαλ «50- 50» όπου ο «Παυλίτος» ταλαιπωρούσε τη «Μαρία» του και εκείνη τον κυνηγούσε από πίσω… Από τότε μέχρι σήμερα η Νικολέτα και ο Σάκης κάνουν πολύ στενή παρέα και μάλιστα όταν εκείνη έχει ελεύθερο χρόνο και δεν κάνει γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» λατρεύει τους περιπάτους και τις εξόδους με τον άντρα της αλλά και με το κολλητό φιλαράκι της τον Σακη Μπουλα.

Η επόμενη έξοδος του ηθοποιού έγινε στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» όπου μαζί με τον γνωστό τηλεκριτικό Κώστα Γεωργουσόπουλο πήγαν για να απολαύσουν τον μοναδικό Μάρκο Σεφερλή. Ο ηθοποιός, μάλιστα, τον προσφώνησε από τη σκηνή μόλις τον είδε λέγοντας: «Είναι και ένας Σάκης εδώ που πουλά…. Σάκης …Πουλάς», ενώ αμέσως μετά ευχαρίστησε και τον Κώστα Γεωργουσόπουλο που στο παρελθόν έχει γράψει διθυραμβικές κριτικές για τις δουλειές του… Διακριτικός και πολύ ήρεμος ο Σακης Μπουλας απόλαυσε το ποτό του με την παρέα του και αποχώρησε προς το τέλος της παράστασης…

«Τώρα το πρόβλημα υγείας μου είναι πολύ σοβαρό αλλά για άλλη μία φορά είμαι αισιόδοξος», δήλωσε πριν από δύο μήνες ο Σάκης Μπουλάς όταν τον ρώτησαν για την νέα περιπέτεια που περνούσε, συμπληρώνοντας: «Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξο άτομο, πρέπει να υπάρχει ελπίδα, διαισθητικά το λέω. Είμαι δυνατός εγώ, είμαι δεκαθλητής, είμαι Ράμπο! Αυτό είναι κατάρα και ευχή ταυτόχρονα, αλλά θα τα καταφέρω».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved