Πες μου τι παπούτσι φοράς να σου πω αν είσαι καλός στο κρεβάτι!

Τι συμπεράσματα μπορείτε να βγάλετε για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις από την επιλογή των παπουτσιών τους...

Πες μου τι παπούτσι φοράς να σου πω αν είσαι καλός στο κρεβάτι!


Οι επιλογές στη ζωή μας, έχουν να κάνουν με το προσωπικό μας γούστο και περιγράφουν στοιχεία της προσωπικότητάς μας. Έτσι, λοιπόν η επιλογή των παπουτσιών, μπορεί να σας δώσει μερικές πρώτες ενδείξεις για το τι θα περιμένετε από τον ερωτικό σας σύντροφο.

Δείτε παρακάτω 3 βασικές κατηγορίες:

Casual παπούτσια: Είναι γεγονός ότι πλέον το ντύσιμο έχει γίνει πιο χαλαρό και συνδυάζεται άψογα με sneakers. Η επιλογή όμως των αθλητικών παπουτσιών είναι που προδίδει τις σεξουαλικές τους επιδόσεις. Με αλλά λόγια μην περιμένετε το ίδιο σεξ από κάποιον που επιλέγει τα αγαπημένα sneakers και από κάποιον που φορά πιο κλασσικά αθλητικά παπούτσια. Συγκεκριμένα, ο τύπος με τα sneakers είναι πιο χαλαρός άρα το σεξ μαζί του θα είναι εξίσου διασκεδαστικό και απολαυστικό. Ο τύπος με τα αθλητικά είναι αυτός που θέλει να καρφώσει και να πάρει πρώτος το rebound.Μην περιμένετε λοιπόν πολλά πράγματα, ειδικά για την δική σας στιγμή κορύφωσης. Προσοχή, ο τύπος που επιλέγει loafers με έντονο το brand σημαίνει πως θέλει για κάποιο λόγο να τραβήξει τα βλέμματα. Δηλώνει ανασφάλεια και έντονη επιθυμία να γίνει αρεστός από την εξωτερική του εμφάνιση. Όποτε καλό είναι να έχετε την προσοχή σας και τα μάτια σας ανοιχτά να δείτε τι κρύβετε πίσω από την έντονη αυτή ανάγκη για προβολή.

Επίσημα παπούτσια: Στην κατηγορία αυτή ανήκουν όλα εκείνα τα κλασσικά παπούτσια που συνοδεύουν ένα επίσημο outfit. Οι άντρες που επιλέγουν μια πιο chic&classic εμφάνιση δείχνουν πρώτα απ΄ όλα αυτοπεποίθηση και εξουσία. Το σεξ μαζί τους θα είναι σίγουρα καλό. Σαφώς, θα θέλουν και εκεί να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Η γοητεία τους και η αυτοπεποίθησή τους θα σας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία αφού και στο τομέα αυτό θέλουν μόνο επιτυχίες. Απλά καλό είναι να μην τους προσεγγίσετε ανάμεσα σε επαγγελματικά meetings γιατί τότε θα είναι ναι μεν καλό αλλά γρήγορο.

Εκκεντρικά παπούτσια: Στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται croco, λευκά σκαρπίνια, μυτερά, λουστρίνι, μπότες καουμπόικες και άρβυλα. Τι μπορεί να περιμένει κανείς από τις επιλογές αυτές; Σίγουρα τα άτομα αυτά έχουν μεγάλη φαντασία. Το σεξ μαζί τους θα είναι περιπετειώδης, αν η εκκεντρικότητα περιορίζεται μόνο στα παπούτσια τότε καλό είναι να το δοκιμάσετε ως εμπειρία ζωής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved