Έχεις υποψίες; Δες πώς θα καταλάβεις ότι είναι παντρεμένος ή σε σχέση!

Μπορεί να βγαίνετε εδώ και καιρό, να είναι καλός μαζί σας, να τα πάτε μια χαρά, αλλά κάποια πράγματα δεν σας αφήνουν σε ησυχία.

Έχεις υποψίες; Δες πώς θα καταλάβεις ότι είναι παντρεμένος ή σε σχέση!

Συνεχώς, περνά από το μυαλό σας η σκέψη μήπως έχει παράλληλη σχέση. Πώς μπορείτε να το διαπιστώσετε;
Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές:

• Δεν σου έχει προτείνει να πάτε ποτέ στο σπίτι του. Προτιμά να βρίσκεστε στο δικό σας ή σε ουδέτερο έδαφος.
• Προτιμά να επικοινωνεί μαζί σας μέσω sms ή e-mail και αποφεύγει το τηλέφωνο. Αν παρατηρήσετε καλύτερα απάντα και δέχεται κλήσεις συγκεκριμένες ώρες. Επίσης, όταν είστε μαζί αποφεύγει να απαντήσει στα τηλεφωνήματα με δικαιολογία ότι δεν θέλει να χάσει λεπτό από την παρέα σας. Εσείς τον χαλαρώνετε και δεν θέλει σας διακόψει κανείς και τίποτα.
• Δεν σε έχει γνωρίσει ποτέ στη παρέα του. Το πολύ να σε έχει συστήσει σε ένα φίλο του και πιθανότατα αυτός να είναι ο άνθρωπος που τον καλύπτει.
• Του αρέσει να φεύγετε μακριά από την πόλη για ευνόητους λόγους. Νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια σε απομακρυσμένες περιοχές από τον τόπο που μένει.
• Αποφεύγει τις φωτογραφίες και ιδιαίτερα τις κοινές λήψεις με τους δυο σας. Με λίγα λόγια φυλάει τα ρούχα του για να έχει τα μισά.
• Σπάνια βρίσκεστε βράδυ. Συνηθίζει να προτιμά τις απογευματινές και μεσημεριανές συναντήσεις και το δικαιολογεί με το φόρτο εργασίας του και το πολύ πρωινό ξύπνημα του.
• Το καλύτερο του είναι να σας ακούει να μιλάτε. Εκείνος δεν θέλει να μοιραστεί τίποτα για την προσωπική του ζωή (μεμονωμένα περιστατικά) και αποφεύγει να μιλήσει για το παρελθόν του.
Αν καταλάβατε πως τελικά οι υποψίες σας έχουν βάση, δεν υπάρχει λόγος να τα βάλετε με τον εαυτό σας αλλά ούτε με εκείνον. Απλά φύγετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα χωρίς να τους αφήσετε κάποιο άνοιγμα επικοινωνίας. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να κατηγορείτε τον εαυτό σας και να κάνετε σκληρή αυτοκριτική γιατί δεν το είχατε καταλάβει νωρίτερα ή γιατί ήσασταν τόσο αφελής μαζί του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved