Θυμάστε τα "KAKA KOΡΙΤΣΙΑ"; Δείτε πως είναι σήμερα!

Την δεκαετία του '90 είχε γίνει χαμός με τα Κακά Κορίτσια.

Θυμάστε τα "KAKA KOΡΙΤΣΙΑ"; Δείτε πως είναι σήμερα!

Το συκρότημα αποτελούταν από την Ανθή, την Αγγελική και την Μαρία! Εκάναν τότε μεγάλη επιτυχία ειδικά με το τραγούδι "Ήρθες πάλι πίσω σαν τον δολοφόνο", κι όλα ξεκίνησαν με την αποχώρηση της Μαρίας. Το 2011 συναντήθηκαν ξανά κι έκαναν και τραγούδι! Δείτε τι είπαν οι ίδιες

"Αφού κάναμε μια πορεία ζωής η κάθε μια μόνη της αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό που πάντα θέλαμε. Να υποστηρίξουμε το όνομα. Τώρα στη μουσική κατάσταση της χώρας μπορείς πλέον να κάνεις ακριβώς αυτό που θέλεις χωρίς να περιμένεις. Άλλωστε ποτέ δε μας ενδιέφερε να βγάλουμε χρήματα". δηλώνει η Ανθή.

Όσο για το πως ονομάστηκαν Κακά Κορίτσια λέει η Αγγελική:

"Όταν ξεκινήσαμε λεγόμασταν Kibo Voice. Ο τότε παραγωγός μας ζήτησε να φτιάξουμε μια λίστα 10-15 ονόματα που ήταν πιασάρικα. Είχαμε βρει φράουλες, βερίκοκα. Γιατί οι Cranberries"; Και το Gagarin σείεται από τα γέλια. "Τι Cranberries, τι strawberries! Θα ακούγεται και ωραίο στα αγγλικά bad girls, μας είπαν. Όταν μας το ανακοίνωσαν δε μ' άρεσε καθόλου. Βέβαια έχουμε ένα θέμα τώρα όσον αφορά τα κορίτσια πως θα το διασκευάσουμε".

Να τονίσουμε επίσης ότι η σύνθεση του συγκροτήματος δεν ήταν εξαρχής η ίδια. Ήταν η Ανθή, η Αγγελική και η Λία Βασιλακοπούλου η οποία ζει τώρα στην Αμερική. Όταν ήρθε η Μαρία για ένα διάστημα ήταν 4 και όταν πλέον η Λία έφυγε στο εξωτερικό έμειναν τρεις.

"Η Μαρία απομακρύνθηκε περισσότερο σε σχέση με εμάς από το στοιχείο το μουσικό οπότε της είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθεί και τα ωράρια που χρειάζονται. Θέλει αφοσίωση. Όταν από την αρχή δεν έχεις ούτε το χρόνο ούτε το κουράγιο ίσως και τη διάθεση να το ακολουθήσεις είναι καλό να το ξεκαθαρίζεις από την αρχή", συμπλήρωσε η Αγγελική για την αποχώρηση της Μαρίας.

Το 2000 ανακοίνωσαν τη διάλυση του συγκροτήματος. Το 2011 επανεννώθηκαν. Αλήθεια τι έκαναν τα 11 χρόνια απουσίας τους;

"Το σπουδαιότερο που έχω κάνει είναι το γιο μου. Παράλληλα, δεν άφησα ποτέ τη μουσική πειραματιζόμουν πάντοτε με καινούργια πράγματα βασανιζόμουν με το πιανάκι μου στο σπίτι. Συμμετείχα σε διάφορα σχήματα στην Πάτρα", λέει η Ανθή.

Όσο για την Αγγελική:

"Tα πρώτα χρόνια της διάλυσης ασχολήθηκα λίγο με τη μουσική στο background έγραφα και συμμετείχα σε ethnic festival εκτός Ελλάδος αλλά μέχρι εκεί. Μετά με παρέσυρε η ζωή σε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Πάντα με στεναχωρούσε ότι είχα απομακρυνθεί από αυτό. Αυτό που δε με στεναχωρούσε ότι απείχα από χώρους όπως τα μπουζούκια. Κάτι το οποίο δε μας εξέφρασε ποτέ".

Ακούστε τώρα και το τραγουδάκι της επανεμφάνισής τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved