Το T-shirt του Queen.gr κυκλοφορεί στα καταστήματα από την Regalinas

Με κάθε αγορά, το Queen.gr βοηθάει την Κιβωτό του Κόσμου να συνεχίσει το έργο της.

Το T-shirt του Queen.gr κυκλοφορεί στα καταστήματα από την Regalinas

Tο Τ-shirt του Queen.gr, είναι έτοιμο και κυκλοφορεί σε special edition από τη Regalinas, την αγαπημένη εταιρεία των celebrities, δια χειρός Μαρίας Αχλαδά, μιας ταλαντούχας αναγνώστριας που έλαβε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε.

Το μπλουζάκι που ψηφίστηκε ως αγαπημένο του κοινού αλλά και του Queen.gr team έχει πάρει θέση στα ράφια των καταστημάτων Regalinas και σας περιμένει. Δεν είναι μόνο ευκολοφόρετο και ιδιαίτερο σαν σχέδιο, κυκλοφορεί για καλό σκοπό. Το Queen.gr και η Regalinas εκτός από την ανάδειξη νέων ταλέντων, όπως η Μαρία που σχεδίασε το T-shirt, βοηθούν ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη.

Το Queen.gr , ξεκινά τη νέα του δράση στηρίζοντας την Κιβωτό του Κόσμου να συνεχίσει το έργο της. Ένα (1) ευρώ από κάθε πώληση του T-shirt του Queen θα δοθεί για τη στήριξη του οργανισμού, προκειμένου τα παιδιά που φροντίζει να διατηρήσουν τη στέγη και την εκπαίδευσή τους. Εμείς από τη μεριά μας σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. Φορέστε κι εσείς το T-shirt και βοηθήστε την Κιβωτό - and don't forget to spread the word!

Δείτε στο queen.gr τις φωτογραφίες και τις διευθύνσεις των καταστημάτων που θα βρείτε το Queen T-shirt.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved