Ζ. Μακρυπούλια: Έχω πάθει κρίσεις πανικού

Είναι ένα πραγματικά λαμπερό πρόσωπο και έχει κάνει και στο θέατρο και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση κάτι ασυγχώρητο. Επιτυχία!
Ζ. Μακρυπούλια: Έχω πάθει κρίσεις πανικού

«Ξεκίνησα πάρα πολύ μικρή χωρίς να ξέρω τι είναι αυτό που θέλω. Συνειδητοποίησα πως θέλω να πάω σε μια σχολή θεάτρου μετά το σχολείο. Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα ήθελα ή όπως τα φανταζόμουν αμέσως. Θέλει πολύ κόπο και πολύ υπομονή», εξομολογείται στο newsbomb.gr.

Την πέτυχα στο θέατρο λίγο πριν αρχίσει η παράσταση και μιλήσαμε για πολλά. «Τώρα έχω κάνει αρκετά από αυτά που ήθελα. Τον κινηματογράφο αγαπάω πιο πολύ από όλα και θα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Όπως και στο θέατρο. Για την τηλεόραση δεν σκέπτομαι πράγματα. Κάνω κάτι όταν μου γίνει μια πρόταση που να με ενδιαφέρει. Δεν την υποτιμώ. Και σήριαλ θα κάνω και μάλιστα πολύ σύντομα».

Πως διαχειρίζεται όμως την μεγάλη δημοσιότητα που αναπόφευκτα έχει αυτή η δουλειά; «Μέσα μου περνάω από διάφορα στάδια. Εξωτερικά φαινόμαστε άτρωτοι αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι. Μακάρι να ήταν έτσι. Και να μην μας άγγιζε τίποτα. Δυστυχώς αυτοί που φαίνονται άτρωτοι είναι και οι πιο ευαίσθητοι. Νομίζω πως δεν μπορεί να το διαχειριστεί κανείς και να πει πως έχει τον απόλυτο...

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved