Το Astrology.gr σας πάει στο ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ

Το νέο έργο των Αλέξανδρου Ρήγα, Δημήτρη Αποστόλου μας λέει χαμογελαστά ψυχραιμία... γιατί ότι και αν γίνει... «Τα Παιδιά... θα 'ρθούνε στις Οχτώ...»

Το Astrology.gr σας πάει στο ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ


Μετά από μια μεγάλη και επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και όπως ήταν προγραμματισμένο, η θεατρική παράσταση «Τα παιδιά θα 'ρθούνε στις οχτώ» παρουσιάζεται για πρώτη φορά και για περιορισμένες παραστάσεις στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ και το Astrology.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του μια μεγάλη προσφορά.


Δείτε τη νέα καταπληκτική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου που κάνει πρεμιέρα 20 Μαρτίου πληρώνοντας στα ΔΥΟ εισιτήρια ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ!

Χωρίς κλήρωση. Πείτε απλά... Astrology.gr στο ταμείο του Θεάτρου ΙΛΙΣΙΑ και πληρώστε μόνο το ένα από τα δύο εισιτήρια!

«Τα παιδιά θα’ ρθούνε στις οχτώ»Ένα κωμικό θρίλερ για την ζωή μας, μια κωμωδία σχέσεων και καταστάσεων που θα λατρέψετε... στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ!!!Σκοτάδι. Κάποιοι μπήκαν στο σπίτι. Τα Παιδιά είναι μέσα. Ομηρία. Ληστεία. Καταγγελία. Κωμωδία.Τα Παιδιά... ήταν ήρεμα στο σαλόνι τους στον Παράδεισο... περιμένοντας κάποια «καλά» παιδιά... όταν τελικά... ήρθαν κάτι άλλα, κακά παιδιά...Ένα ζευγάρι παντρεμένο, πρώην ερωτευμένο, βρίσκεται φυλακισμένο και εγκλωβισμένο στο υπόγειο play room του ίδιου τους του σπιτιού, από 2 ληστές, που την ίδια στιγμή τους αδειάζουν τον επάνω όροφο του σπιτιού τους... Παράλληλα, οι ίδιοι, «αδειάζουν» τις ψυχές τους... αλληλοκατηγορούνται, αλληλοαπειλούνται, θυμούνται, φοβούνται, απελπίζονται, ελπίζουν, χαμογελούν... μέσα από τις αγωνιώδεις προσπάθειες μιας ολόκληρης νύχτας να βρουν τρόπους διάσωσης και διαφυγής...Ένα αντρόγυνο... η μικρογραφία της ίδιας μας της ζωής... πάνω οι κλέφτες... κάτω εμείς...Τα Παιδιά... τα λένε όλα... ο ένας για τον άλλον... και όλοι για κανέναν....Κάποιοι θα πεθάνουν, κάποιοι δεν ξέρουν τι να κάνουν, κάποιοι - δεν – ξέρουν τι χάνουν, κάποιοι προσπαθούν απλά να το κάνουν...Γιατί έτσι είναι η ζωή... έχει χιούμορ και μία «άρρωστη» οπτική της δικαιοσύνης... όταν κάποιοι μας ληστεύουν... μας ξυπνάνε... και τότε είναι που σηκωνόμαστε από τα κρεβάτια μας... και μπορούμε όρθιοι, πια, ν' αγωνιστούμε...Τα Παιδιά... τα φέρνουν οι Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου. Ένα ανθρώπινο ψυχογράφημα ιδωμένο μέσα από την ιδιαίτερα κωμική ματιά των συγγραφέων του. Ένα κωμικό θρίλερ για τη ζωή μας, μια κωμωδία σχέσεων και καταστάσεων με έντονα τα στοιχεία της σάτυρας και αρκετές δραματουργικές δόσεις από stand up comedi...Το νέο έργο των Αλέξανδρου Ρήγα, Δημήτρη Αποστόλου μας λέει χαμογελαστά ψυχραιμία... γιατί ότι και αν γίνει... «Τα Παιδιά... θα 'ρθούνε στις Οχτώ...»ΣυντελεστέςΚείμενο Αλέξανδρος Ρήγας – Δημήτρης ΑποστόλουΣκηνοθεσία Αλέξανδρος ΡήγαςΠαίζουν Βασιλική Ανδρίτσου – Αλέξανδρος ΡήγαςΣκηνικά Λία ΑσβεστάΦωτισμοί Γιώργος ΦωτόπουλοςΦωτογραφίες Θωμάς ΧρυσοχοίδηςΚοστούμια Μαρία ΚαραπούλιουΒοηθός σκηνοθέτη Υακίνθη ΠαπαδοπούλουΠαραγωγή Δημήτρης και Θοδωρής ΜαροσούληςΠρόγραμμα Παραστάσεων:Τετάρτη έως ΚυριακήΤετάρτη 20.00Πέμπτη 21.15Παρασκευή 21.15Σάββατο 18.15 και 21.15


Κυριακή 18.15 και 21.15

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved