Οι χορευτές κλείνουν σπίτια!

Μπορεί να μην το έχετε ποτέ σκεφτεί , ωστόσο ισχύει!
Οι χορευτές κλείνουν σπίτια!

Υπάρχουν επαγγέλματα που αποτελούν απειλή για τον γάμο! Είτε το επάγγελμα αυτό ασκείται από κάποιον από το ζεύγος , είτε ένας από τους δύο παντρεμένους έρχεται τακτικά σε επαφή με άνθρωπο που ασκεί ένα από τα λεγόμενα ύπουλα επαγγέλματα.

Έρευνες του Αssociated Press που πραγματοποιήθηκαν στην Αμερική έδειξαν τη λίστα με τα επαγγέλματα που είναι πιο επιρρεπή στο να προκαλέσουν ένα διαζύγιο και η αλήθεια είναι ότι παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον.

Όπως σε κάθε αντίστοιχη έρευνα η αποκάλυψη των αποτελεσμάτων γίνεται αντίστροφα, έτσι και τώρα, θα σας πάω σιγά -σιγά και βασανιστικά στην κορφή, ξεκινώντας τη λίστα από το τέλος.

Στην τελευταία λοιπόν θέση με τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα φιγουράρουν οι χαμηλόμισθοι!

Η κρίση προκαλεί γκρίνια. Και αν όχι η κρίση, τα οικονομικά προβλήματα σίγουρα... Τα επαγγέλματα με χαμηλό μισθό που δύσκολα τα φέρνουν πέρα, είναι λογικό να αποκτούν σιγά -σιγά και επιπλέον προβλήματα που πηγάζουν από το οικονομικό. Τι και αν ο λαός λεει πως η φτώχια θέλει καλοπέραση, όταν δεν υπάρχουν τα απαραίτητα, τότε έρχεται η απόσταση στο ζευγάρι μοιραία και ο χωρισμός.

Πιο εύρωστοι οικονομικά αλλά και με περισσότερες πιθανότητες...

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved