REAL SANGRIA: Το τέλειο συνοδευτικό για όλες τις περιστάσεις!

Παπασταύρου Λίντα
REAL SANGRIA: Το τέλειο συνοδευτικό για όλες τις περιστάσεις!

Για αιώνες, η Sangria αποτελεί το διασημότερο ποτό στην Ισπανία και παραδοσιακά παρασκευάζεται από Ισπανικό κόκκινο κρασί και γεύσεις φρούτων, ενώ αρχικά δημιουργήθηκε ως δροσιστικό ποτό για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Η REAL SANGRIA είναι το no1 εξαγώγιμο προϊόν της Ισπανία, κυρίως προς τις ΗΠΑ, ενώ κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερους φανατικούς οπαδούς-λάτρεις της γεύσης της. Παράγεται και εμφιαλώνεται στην Ισπανία, σε ένα από τα πιο σύγχρονα οινοποιία του πλανήτη.

Με πολύχρονη παρουσία στην Ελλάδα, η REAL SANGRIA έχει κατακτήσει της καρδιές των Ελλήνων και αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη σε πωλήσεις παγκοσμίως.Αυτό το ελαφρά γλυκό και αφρώδης κρασί έχει το χρώμα του κερασιού και συνοδεύει τέλεια, κάθε γεύμα. Την REAL SANGRIA μπορείς να την πιεις και χωρίς φαγητό, αλλά πάντα μα πάντα την σερβίρεις κρύα!Οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΤΤΑ, είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της REAL SANGRIA στην Ελλάδα, ενώ μπορείς να την αναζητήσεις, σε όλες τις αλυσίδες supermarket, καθώς και σε κάβες, εστιατόρια και καφετέριες σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Γεύση και απόλαυση σε μία γουλιά...REAL SANGRIA!

Για περισσότερες πληροφορίες και νόστιμες συνταγές μπείτε στο www.realsangria.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved