Η ξαφνική πρόταση για το Dancing with the Stars

Πρωταπριλιά σήμερα! Η μέρα που πρεσβεύει το ψέμα. Η μέρα που από τα σχολικά μας χρόνια περιμέναμε πώς και πώς να έρθει για να κάνουμε αδιάκοπα φάρσες, ξεκινώντας από τους γονείς μας και φτάνοντας μέχρι τους καθηγητές του σχολείου.
Η ξαφνική πρόταση για το Dancing with the Stars

Για τα παιδιά και τους έφηβους η μέρα αυτή θεωρείται από τις αγαπημένες τους. Αλλά κι εμείς τα μεγαλύτερα παιδιά δεν πάμε πίσω. Με την πρώτη ευκαιρία ψάχνουμε το πιο πειστικό μας ψέμα για να κάνουμε σε φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.

Νομίζω, όμως, ότι ειδικά αυτή τη χρονιά περισσότερο από κάθε άλλη έχουμε ανάγκη να κάνουμε και να μας κάνουν φάρσες μιας και το γέλιο έχει εκλείψει στις μέρες μας. Το πιο ωραίο βέβαια θα ήταν να κάναμε όλοι εμείς φάρσα στους συμπαθέστατους κατ' άλλα πολιτικούς μας με ανακοίνωση μέσω των ΜΜΕ ότι ο μισθός τους με απόφαση της τρόικας πέφτει στα 700 ευρώ! Αυτό βέβαια για τους περισσότερους θα ήταν ωραίο και σαν πραγματικότητα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν βλέπω να γίνεται.

Θέλω ωστόσο να σας εκμυστηρευτώ, παρόλο που μπορεί να μην το πιστέψετε λόγω της ημέρας, πως μου έγινε μία πολύ δελεαστική πρόταση για...

Διαβάστε περισσότερα στο: queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved