Προβόπουλος, Αντρίκος Παπανδρέου κι ο συνδετικός κρίκος της “Lazard”

Αποκάλυψη συμπτωματικών παράλληλων ενεργειών από την Τράπεζα της Ελλάδος και τη διαχειρίστρια Private Equities UnigestionΠοιος είναι ο Γάλλος τραπεζίτης που συνεργάζεται στενά με τον Α. Παπανδρέου και διατηρεί φιλία με τον Χάρη Παμπούκη Πώς εμπλέκεται ο Γιώργος Παπανδρέου και πότε έτυχε να κάνει ανεπίσημα ταξίδια για να δει το φίλο του Θοδωρή Μαργέλλο

Παπασταύρου Λίντα
Προβόπουλος, Αντρίκος Παπανδρέου κι ο συνδετικός κρίκος της “Lazard”

Πριν από 48 ώρες το “Newsbomb.gr” απέδειξε με ντοκουμέντα τι σημαίνουν οι διαρροές πληροφοριών από τον Κορυδαλλό ότι «ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης σκέφτεται να μιλήσει». Με ΦΕΚ και με νόμους δείξαμε ποιες είναι οι πολιτικές ευθύνες τόσο του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, όσο και του κ. Γιώργου Προβόπουλου.

Εκτενές δημοσίευμα από το έγκυρο “Olympia.gr” δίνει μια νέα πτυχή στις ενέργειες, τις πρωτοβουλίες και πιθανώς τις οδηγίες που έχει εκτελέσει ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, ο κ. Γιώργος Προβόπουλος. Παράλληλα μπαίνει στη συζήτηση πλέον και το όνομα της οικογένειας Παπανδρέου, παρά την επίμονη προσπάθεια των τριών κυβερνητικών εταίρων να την προστατεύσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved