Ευρωλίγκα: Παίζει τα… ρέστα του στην Τοσκάνη

Τα λάθη πλέον δεν συγχωρούνται. Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Σιένα (22:00 ΕΤ1), βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και καλείται να κάνει το 2-2 στην κατάμεστη «Παλαέστρα» κόντρα στην Σιένα για να παίξει την πρόκριση σε πέμπτο παιχνίδι στο ΣΕΦ.
Ευρωλίγκα: Παίζει τα… ρέστα του στην Τοσκάνη
Σιένα: Μετά τον εφιαλτικό πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ και την ήττα με 89-41, οι Ιταλοί έδειξαν τα δόντια τους. Ανασυντάχθηκαν και έκαναν το break στο ΣΕΦ με εύκολη νίκη 82-65 και πλέον μετά την νίκη τους με 81-72 την Τρίτη, θέλουν απόψε (31/3) το ροζ φύλλο, για να είναι αυτοί που θα ταξιδέψουν στο φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης.

«Άσο» από το μανίκι έβγαλε ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Σιμόνε Πιανιτζάνι, καθώς ο Μάρκο Γιάριτς με 24 πόντους ήταν ο «δήμιος» των «ερυθρολεύκων» στο παιχνίδι της Τρίτης. Σκληρή άμυνα, έλεγχος των ριμπάουντ και περιορισμός των Σπανούλη, Παπαλουκά και Μπουρούση είναι ο στόχος των Ιταλών για να «κλειδώσουν» την νίκη στο τέταρτο παιχνίδι.

Ολυμπιακός: Με την πλάτη στον τοίχο. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση την Τρίτη και γνώρισε φυσιολογικά την ήττα με 81-72 από τους Ιταλούς και με ήττα η παρουσία του σε τρίτο συνεχόμενο φάιναλ φορ θα μείνει όνειρο και θα πάει… στράφι μια σειρά αγώνων που άρχισε ονειρικά για την ομάδα του Ίβκοβιτς.

Λύσεις ψάχνει ο «Σοφός» για το σημερινό παιχνίδι στους τομείς που υστέρησε ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία παιχνίδια με τους Ισπανούς. Περιορισμός των λαθών, έλεγχος των ριμπάουντ και βελτίωση του ποσοστού έξω από την γραμμή των 6,75 είναι καθοριστικοί παράγοντες για να φύγει ο Ολυμπιακός με...

Διαβάστε περισσότερα στο: bettv.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved